3 znamení zvěrokruhu, která mohou mít brzy štěstí v loterii

Horoskop: 3 znamení zvěrokruhu, která mohou mít brzy štěstí v loterii
Zdroj: Freepik

Peněz není nikdy dost, to ví každý z nás! Komu bude podle horoskopu pro rok 2023 přát štěstí v loteriích? Těmto třem znamením zvěrokruhu!

Jana Jánská
Jana Jánská 15. 01. 2023 05:33

Máte pocit, že vás štěstí obchází velkým obloukem? Možná patříte mezi tři znamení zvěrokruhu, která mají v roce 2023 největší šanci na výhru v loterii. Která to jsou?

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Milí Raci, vydali jste se o Vánocích z posledních peněz? Nezoufejte, horoskop pro rok 2023 vás řadí mezi tři znamení zvěrokruhu, která mají letos největší šanci na výhru v loterii. Nepropadejte ale hazardu bez rozmyslu, mohli byste naopak skončit jako pověstní sedláci u Chlumce! Když si ale sem tam koupíte třeba stírací los, nic se nestane a šanci na zajímavou výhru máte.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Lvi budou mít do roku 2023 skvěle našlápnuto, patří mezi šťastlivce, kterým by se obecně mělo velmi dařit. A to platí i pro loterii. Pokud si koupíte los, máte šanci na zajímavou výhru. Neočekávejte ale nějaké značné miliardy, koneckonců i drobná výhra přece potěší. Můžete za ni třeba pozvat partnera na velkorysou večeři nebo na zajímavý výlet.

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Váhavé Váhy nepatří mezi znamení, která by milovala hazard. A to je dobře, štěstěna je totiž vrtkavá. Pokud si ale v roce 2023 párkrát zahřešíte, vsadíte si nebo koupíte los, budete se možná těšit ze zajímavé výhry. Sázejte ale s rozumem, vždyť jde přece spíše o zábavu než o způsob, který by vás měl do konce života finančně zajistit, nemyslíte?

Další horoskopy ➔

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články