Velký horoskop lásky na rok 2023: Střelci se znovu zamilují do svého partnera, Býky čeká seriál randění

Velký horoskop lásky na rok 2023: Střelci se znovu zamilují do svého partnera, Býky čeká seriál randění
Zdroj: Freepik

Podívejte se, co si pro vás hvězdy připravily na rok 2023. Zamilujete se, nebo si naopak musíte dát na poli lásky pozor? A kdy vás potká to největší štěstí? To vše a mnohem více se dozvíte v našem ročním horoskopu lásky!

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 18. 12. 2022 06:00

Podívejte se, koho příští rok potká velké štěstí, a kdo to bude mít přesně naopak. Kdo ukončí nefungující vztah a kdo se znovu zamiluje?

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Příští rok vás čeká hned několik změn. Partner bude připravený na velké životní kroky, vy to ale budete chvílemi cítit naprosto opačně. Bude se zdát, že snad ani neumíte být obyčejně šťastní a žít tady a teď. Vaším úkolem, zejména jaře, bude najít ztracený balanc. Pak všechno půjde jako po másle.

Ryby (21. 2. - 20. 3.)

Čeká vás náročná zkouška, která povede k velkému dobru. Konečně dokážete ocenit, co pro vás Vesmír chystá. Ať už jste zadaní, nebo po lásce teprve toužíte, dočkáte se všeho, co jen chcete. Na podzim potkáte někoho, kdo  jako mávnutím proutku změní celý váš život. Dovolte si se zamilovat tak bláznivě, jak jen to umíte.

Beran (21. 3. - 20. 4.)

Možná teď nevíte, kde vám hlava stojí. Občas máte sice pocit, že je doma vše v nejlepším pořádku, jsou ale dny, kdy se zdá, že jste si zkrátka vybrali špatně. Nedovolte, aby vás partner v tomto roce tlačil do úmyslného překročení vašich pevně nastavených hranic. Omezte stavy, ve kterých vám není dobře.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Tento rok vás čeká velké randění! To pro vás bude přesně to pravé, chcete flirtovat, užívat si a poznávat nové lidi. Na druhé straně byste ale mohli zejména na podzim zatoužit po jistotách a stabilitě, které vám budou chybět v jiných oblastech života. Velké změny vás ale čekají už o trochu dřív, kolem dubna potkáte zásadní osobu.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

dlouhodobém vztahu budete zamilování jako na začátku. Právě v tomto roce si uvědomíte, že jste na správném místě a dává vám to sílu zvládnout i situace, které nebudou jednoduché. Nezadaní si užijí spoustu žhavých románků, ze kterých by na konci roku mohlo vzejít něco báječného. Nová láska na sebe už nenechá dlouho čekat, ještě ale potřebujete něco málo prožít.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

V prvních měsících nového roku pocítíte touhu se zamilovat a znovu být šťastní. Dejte si ale pozor, koho kolem sebe budete mít. Člověk, kterému dáte celé své srdce, by vás mohl více zahrnout kritikou než láskou. Lehce byste mohli naletět podvodníkovi, který vás akorát obere o cenný čas. Dejte na svůj instinkt, bude v roce 2023 vaším kompasem.

Lev (23. 7. - 22. 8.)

Tento rok pro vás bude báječnou příležitostí, kdy si znovu uvědomíte svou hodnotu a začnete stoprocentně věřit svému úsudku. S partnerem pravděpodobně vycestujete někam daleko, a to klidně na několik měsíců. Sblíží vás to a ukáže vám to nové cesty. Chybí vám jen ujištění, že všechno je možné.

Panna (23. 8. - 22. 9.)

Ačkoliv budete mít v hlavě jasné scénáře, co chcete v příštím roce zažívat, budete muset trochu přimhouřit oči. Zalíbí se vám někdo, kdo se bude vymykat všem standardům, které jste do teď považovali za samozřejmé. Na druhé straně to bude znamenat, že perfektně poznáte sami sebe.

Váhy (23. 9. - 23. 10.)

Ukáže se, že jste schopni milovat více než kdy dřív. Víte, co v životě chcete, a jste schopni se okamžitě rozhodnout pro změnu. Váš partner vám bude tento rok tou největší oporou, jakou jste si mohli přát. Konečně se urovnají spory, nečeká vás žádné dusno a máte prostor pro růst. Hvězdy vám přejí, využijte toho. Čeká vás báječný rok.

Štír (24. 10. - 22. 11.)

Tento rok byste mohli dát přednost lásce před prací, což způsobí, že budete mít doma pořádné dusno. U některých by dokonce jejich láska mohla skončit stejně rychle, jako začala. Nakonec to vypadá, že milostný vztah pro vás nebude tento rok hlavním tématem. Na druhé straně půjdete do všeho naplno a zažijete báječná dobrodružství. Přijměte přicházející čas takový, jaký je.

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

Vy se do partnera, kterého máte po boku, znovu zamilujete. Všechno, po čem jste kdy toužili, je vám naservírováno jako na zlatém podnose. Zasloužíte si to štěstí, o kterém se vypráví velké pohádky. Rok 2023 bude plný společných cest, romantických chvil i intimních dobrodružství. Budujte to, po čem toužíte. Nemůžete udělat chybu.

Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

Život vám přinese osoby, které budou požehnáním. Jste schopni hlubokých citů, na druhé straně netoužíte po lítosti a máte tendenci se do věcí skutečně opřít. Jinak tomu nebude v roce 2023 ani v partnerských vztazích, které vám budou tentokrát vycházet do nejmenších detailů. Zejména na začátku února očekávejte velký zlom.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články