Velký horoskop lásky na duben 2022: Vodnáři posílí vztah, na Blížence čeká ten pravý, Raka zláká nevěra

Velký horoskop lásky na duben 2022: Vodnáři posílí vztah, na Blížence čeká ten pravý, Raka zláká nevěra
Zdroj: Freepik

Pomalu se blíží duben a s ním možná i aprílové počasí. Hvězdy si z vás ale šoufky určitě dělat nebudou. Podívejte se, co vás čeká na poli lásky a vztahů a na co byste se měli zaměřit. Vyřeší se konečně dlouhodobé konflikty, nebo zůstane vše při starém?

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 26. 03. 2022 06:00

Duben je tradičně měsícem probouzející se přírody. Stejně tak se mohou rozjitřit i naše city. Zachvátit nás může touha po změně v partnerském vztahu. Zatímco u někoho bude ku prospěchu, jiní by se jí měli raději vyvarovat. Jaké peripetie v lásce zažijí v dubnu jednotlivá znamení zvěrokruhu?

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

V dubnu konečně posílíte svůj vztah s partnerem a najdete společnou řeč. Už dlouho to u vás doma vypadá jako na bitevním poli, ze kterého není úniku. Potřebujete najít balanc a nastavit si pevné hranice toho, co si k sobě chcete dovolit.

Ryby (21. 2. - 20. 3.)

Vaše velká gesta nikoho neohromí, pokud je děláte za nějakým účelem. Žárlíte, manipulujete a pak čekáte čistou lásku. Ale, Rybičky, už zase? Vy jste uvnitř tak úžasné a báječné duše, jen někdy nevíte, jak ten život uchopit. Duben vám dává příležitost.

Beran (21. 3. - 20. 4.)

Skočte do všeho po hlavě, bude to stát za to! Partner vám bude oporou, po které už dlouho toužíte. Naplánujte si krátkou jarní dovolenou, kde utužíte svůj vztah. Romantickým iniciativám se meze nekladou, i hvězdy vědí, že už je to potřeba!

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Možná je načase přestat si brát práci domů - i v hlavě. Soustřeďte se na to, co vás v soukromém životě čeká, užívejte si vzájemnou blízkost s partnerem a neberte ho jako samozřejmost. Protože dřív nebo později byste na to mohli doplatit. A samota přeci není to, po čem toužíte...

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Pracovní povinnosti vám nedají spát, a tak nemyslíte na nic jiného. To je ale velká škoda, protože hlavně pro nezadané přichází perfektní příležitost, jak se konečně seznámit s tím pravým. Velká láska, po které toužíte, je na dosah. Zadaní svůj vztah utuží.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Dejte si pozor, aby vás v dubnu nepolapily tužby po nevěře... Dřív nebo později by se to provalilo a stálo by vás to vztah, který momentálně máte. Pokud ale žádný nemáte, přichází šance na jednorázová dobrodružství, která by vás mohla posadit zpátky do sedla!

Lev (23. 7. - 22. 8.)

Ať už toužíte po vztahu, nebo nikoliv, přijde. A bude to stát za to! Dovolte si cítit, prožívat. Lidé kolem vás mají obrovskou moc, probudí ve vás dravou šelmu, která si půjde za svými sny. Samotu snášíte dobře, stejně se ale nezbavíte pocitu, že vám v životě něco chybí.

Panna (23. 8. - 22. 9.)

Partner čeká na váš impuls. Převezměte iniciativu a ukažte, že vášnivým chvilkám ještě neodzvonilo. Řešíte spolu pořád jen starosti a provozní věci, co se domácnosti týče. Kde je nějaká zábava? Láska se musí posilovat, jinak chřadne. A tady je to víc než evidentní.

Váhy (23. 9. - 23. 10.)

Máte velkou příležitost vybudovat s partnerem podnikání, o kterém už dlouho hovoříte. Pojí vás přímo magické pouto, které vám dává sílu dokázat nemožné! Nebojte se do toho jít, ačkoliv teď nemáte tušení, kam povedou vaše další kroky. Cesta se ukáže.

Štír (24. 10. - 22. 11.)

Láska je pro vás přímo posvátný cit, po kterém vaše srdce nesmírně prahne. Vynechte lži, domněnky a pokusy o výhru a buďte skutečnými partnery. Občas jste až příliš velcí individualisté a zapomínáte, že ve vztahu jsou dva lidé. A běda vám, jestli tam v dubnu přivedete třetího!

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

To, co vás tížilo, by se konečně mohlo rozplynout jako pára nad hrncem. Možná jste si až teď uvědomili, co máte a o co můžete přijít. Partner nevydrží všechno, nejednejte s ním tak. Lichoťte mu a pochvalte ho, když máte za co. Uvidíte, jak se vše změní.

Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

Tady půjde o hodně! A vy to víte. S partnerem se budete muset v dubnu shodnout na prioritách, které ve vaší rodině udávají směr. Možná si všimnete věcí, které druzí neúmyslně přehlížejí. Máte šanci prožít skutečnou vděčnost, obrátit svou pozornost k dobru. Nepromeškejte ji.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články