Slunce vstupuje do Berana: Vládu přebírají odvaha, tvrdohlavost i silná vůle. Pozor si ale dejte na vztahy

Slunce vstupuje do Berana: Vládu přebírají odvaha, tvrdohlavost i silná vůle. Pozor si ale dejte na vztahy
Zdroj: Pixabay

S novým astrologickým rokem přebírá žezlo Beran, který je tradičně symbolem temperamentu, odvahy a životní síly. Vládne mu totiž rudý Mars, který nese jméno po legendárním antickém válečníkovi. Podívejte se, co všechno vám toto období přinese.

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 21. 03. 2022 06:00

V pondělí 21. března 2022 začíná období Berana. Jde o první znamení zvěrokruhu, a spolu s ním tak startuje nový astrologický rok. Slunce do Berana vstoupí už o den dříve v podvečer. Zrozenci v tomto znamení se ničeho nebojí a do všeho jdou s odvahou sobě vlastní. Jsou iniciátory svého života. Přesně taková energie k vám teď přichází.

Beran přináší touhu objevovat i řešení neshod

Ego zůstane v pozadí, přednost dostanou láska a odvaha. Víra, že věci se hnou správným směrem. Důvěra v proces, který znamená velký posun. Pokaždé, když hvězdy vyzývají ke změně, máme obavy. Zda to zvládneme, zda děláme dobře. Strach nás limituje a bývá hlasitý. Emotivní Ryby mohly vynést do popředí mnoho konfliktů, které teď konečně najdou své řešení. Jako zázrakem přijdou do vašich životů harmonie a klid. Ten, který všichni tolik potřebujeme.

Máte rovněž šanci dokončit velké projekty, které vám přinesou zaslouženou finanční hojnost. Pusťte se do věcí, ze kterých budete mít radost, na jiné není čas. Užívejte života plnými doušky, Beran s sebou nese energii, nadšení i sílu. Do popředí se dostává kreativita a touha po pracovním povýšení. Beran je urputný a má odvahu usilovat o velké věci. Lidé v tomto znamení jsou také pravdomluvní a surově upřímní. V tomto období se tak lží bát nemusíte. Lidé budou mít potřebu si vyříkat neshody.

Období Berana přeje ukončení nefunkčních vztahů

Beran přináší do životů také touhu objevovat a trávit čas ve společnosti. Vykročte do svého hvězdného období a započněte nové životní téma. Je čas na předsevzetí, která jste si dosud nestihli dát. Beranovi vládne rudá planeta Mars, která nese jméno po antickém válečníkovi. Máte tak šanci zabojovat o své místo na Slunci. Chmur už bylo dost, na co čekáte?

Nerozlučně spjaty jsou s vaším posunem sociální vazby, na kterých budete muset v tomto období zapracovat. Vládu Berana zřejmě nepřežije každý vztah, ale neobávejte se. Vesmír nemá v úmyslu zničit něco, co je pevné a funkční. Pokud však máte v životě partnera, který vás dlouhodobě brzdí, přijde čas vztah ukončit. Přicházejí nová zrození, nové začátky. Odpusťte sami sobě staré chyby a vykročte kupředu. Neselžete. Věřte si!

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články