3 znamení zvěrokruhu, která na jaře 2022 čeká opravdová láska. Najdete se mezi nimi?

3 znamení zvěrokruhu, která na jaře 2022 čeká opravdová láska. Najdete se mezi nimi?
Zdroj: Freepik

Jaro je tradičně obdobím změn a nových začátků, jinak tomu nebude ani u následujících tří znamení zvěrokruhu. Hlavním tématem pro ně bude láska. Kdo potká vysněného partnera a komu se podaří rozdmýchat vyhasínající vášeň?

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 23. 03. 2022 06:00

Jaro tradičně dává prostor novým začátkům, zásadním rozhodnutím a báječným změnám. To, co nás tížilo v zimě, se rozplyne a nastává čas na nová dobrodružství. Podívejte se, která znamení zvěrokruhu najdou na jaře velkou lásku a bude se jim opravdu dařit. Cesta ke štěstí však nebude jednoduchá.

Beran (21. 3. - 20. 4.)

Zejména ženy by v tomto období neměly soupeřit se svými sokyněmi, nevzešlo by z toho nic dobrého. Nechte věcem volný průběh a počkejte, co vám Vesmír přinese. Je pro vás přichystána velká láska, která rozvíří vaši samotu a zároveň bude ztělesněním něčeho naprosto unikátního. Máte se na co těšit!

Panna (23. 8. - 22. 9.)

Ti z vás, kteří jsou ve vztahu dlouhodobě nespokojeni, by mohli právě v tomto období najít někoho, kdo jim připomene, jak vypadá skutečná láska. Otázkou je, zda budete ochotni riskovat a opustíte stávající vztah. Přeci jen už máte nějaké jistoty, které jsou pro vás důležité. Nová láska ale bude doslova dar z nebes, tak neváhejte!

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

S partnerem jste uvízli v hrozivém stereotypu, zkrátka vám to dlouhodobě neklape. Na jaře se vše uzdraví a znovu bude dobře. Zase pocítíte velkou lásku, která vám už dlouho chyběla. Poslední dobou to vypadalo, že se s partnerem neshodnete vůbec na ničem. V pozadí je nějaká nevyřešená křivda, které je třeba věnovat pozornost.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články