3 znamení zvěrokruhu, kterým se v březnu 2022 splní ty nejtajnější sny. Patříte k nim i vy?

3 znamení zvěrokruhu, kterým se v březnu 2022 splní ty nejtajnější sny. Patříte k nim i vy?
Zdroj: Pixabay

Neseďte se založenýma rukama, do klína vám nic nespadne. Teď je totiž ten správný čas na pořádnou akci! Vnímejte, co s vaší duší rezonuje nejvíc, a za tím si jděte. Nic vám nebrání, hvězdy jsou vám nakloněny a u tří znamení zvěrokruhu to vypadá na pořádné změny. Najdete se mezi nimi?

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 06. 03. 2022 06:00

Přicházející jaro přeje splněným snům! Jde o období změny, které tradičně láká znamení zvěrokruhu, aby vystoupila ze své komfortní zóny a začala jednat. Podívejte se, u koho to vypadá, že konečně dosáhne všeho, po čem kdy toužil.

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Vodnáři, vám hvězdy v březnu opravdu přejí. Váš život se jako zázrakem poskládá do vysněného obrazce, po kterém jste toužili dlouhé roky. Vnímejte, co vám Vesmír nabízí, a buďte připraveni toho maximálně využít. Nemůžete však čekat se založenýma rukama, je třeba vyrazit do akce! Chcete novou práci? Aktivně ji hledejte. Chcete novou lásku? Udělejte něco jinak! Splní se vám vše, po čem toužíte. Jen tomu štěstíčku musíte jít trochu naproti.

Váhy (23. 9. - 23. 10.)

Už dlouho to u vás v práci vypadalo jako na bitevním poli, proto teď přichází zasloužená odměna. Hvězdy vám přejí v získávání nových kontaktů a nových pracovních nabídek. Pokud toužíte po něčem, co s prací tak úplně nesouvisí, je to tu pro vás také. Vesmír vás odměňuje za to, že jste trpělivě vyčkávali, až se váš život dostane do té fáze, ve které už jsou změny žádoucí. Teď už vám nic nebrání.

Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

Jste děti štěstěny! Karma nemusí být jen zlá, energie zadostiučinění může také přinášet ovoce za to, co jste vytrpěli. Užívejte si své blízké a právě s nimi plánujte, co vaše srdce láká. Ať už je to cokoliv, splní se vám to do posledního puntíku. Z toho plyne, že byste si měli dávat pozor, co si přejete! Mohlo by se vám to také splnit... Takže jen pozitivní myšlenky a hlavu v oblacích! Nebojte se, přesně tam totiž teď patří.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články