Erotický horoskop na víkend: Koho čekají trable v ráji a na koho kvůli hluku zaklepou sousedi?

Erotický horoskop na víkend: Koho čekají trable v ráji a na koho kvůli hluku zaklepou sousedi?
Zdroj: Pixabay

Nebojte se, i tentokrát to bude stát za to! Žhavý víkend je tu a s ním i příležitost užít si nějaké to dobrodružství. Víte, kterému znamení zvěrokruhu zaklepou na dveře rozčílení sousedé kvůli křiku při orgasmu a kdo bude muset vysvětlovat, že vážně nemá bokovku? Podívejte se na pravidelný erotický horoskop!

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 01. 04. 2022 06:00

Duben je hravý měsíc! I když za okny to vypadá, že se vrátila zima, energie jara je stále tady a o víkendu ji pocítíme víc než kdy jindy. Odrazí se to zejména při postelovém řádění. Podívejte se, která tři znamení zvěrokruhu to tentokrát opravdu rozjedou.

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Tak upřímně, Vodnáři, s vámi už se to nedá vydržet! Nedostatek sexu se podepisuje na vaší náladě. Nervozita by se u vás doma dala krájet a myslíte jen na to jedno. Jestli máte děti nebo moc práce, na tom nezáleží. Najděte si alespoň pár minut na žhavou rychlovku a pořádně se odvažte! Uvidíte, že to bude více než prospěšné pro vaši energii, partnerský vztah i náladu doma. Někdy stačí tak málo, že...

Váhy (23. 9. - 23. 10.)

Nechce se vám, nechce... A asi to budete muset vysvětlovat. Skoro to totiž vypadá, že máte někde bokem osobu, která vás vzrušuje daleko víc než váš partner. Pokud to tak není, buďte otevření v tom, proč v posledních dnech nejsou postelové hrátky vaší prioritou. Nemáte povinnost být neustále k dispozici, vaše chování však v partnerovi vytváří jisté domněnky, které by bylo dobré vyvrátit. Uvidíte, že chuť se zase vrátí! A možná už tento víkend.

Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

Vy to teda rozjedete! Možná až natolik, že na vás zaklepou naštvaní sousedi. Tiché milování pro vás ale není na pořadu dne, a tak jim pravděpodobně úplně vstříc nevyjdete. S novým partnerem je to žhavější než kdy dřív. Pro ty, kteří jsou ve vztahu už dlouho, zase přichází nová jiskra. Všichni by vám mohli závidět! Ten kosmický orgasmus, který na vás čeká, se jen tak opakovat nebude.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články