3 znamení zvěrokruhu, která umí svým blízkým poskytnout oporu a vždy je vyslechnou

3 znamení zvěrokruhu, která umí svým blízkým poskytnout oporu a vždy je vyslechnou
Zdroj: Freepik

Podporu někdy potřebuje každý z nás. Ať už se jedná o jeden zlý den, týden či měsíc. Ale u kterého znamení zvěrokruhu ji hledat? Podívejte se na tři, u kterých rozhodně nešlápnete vedle.

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 21. 06. 2022 06:00

Pomocná ruka se hodí nejen v létě! Podívejte se na tři znamení zvěrokruhu, která jsou vždy připravena druhým pomoci a vyslechnout je. Máte jedno z nich mezi svými blízkými přáteli?

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Vodnáři nikdy nesoudí ty, kteří se jim svěří. Jsou schopni respektovat naprosto odlišné názory druhých a vyslechnout i problémy, které by sami vůbec neřešili. Nic nevnímají jako malicherné, mají velmi silně vyvinutou emoční inteligenci a dokáží se naladit na notu každého, kdo je v jejich okolí. Byť hrají v životě většinou jen sami za sebe, pro schopnost podat pomocnou ruku jsou okolím milováni.

Váhy (23. 9. - 23. 10.)

Jsou známé svým psychologickým talentem a tím, že jsou tu vždy pro druhé. Nezávidí, nesoudí, ale plně respektují všechny, kteří se na ně s důvěrou obrací. Můžete si být jisti, že co svěříte Váhám, zůstane vždy jen u nich. Nikdy neporuší tajemství a nejsou to drbny. Pokud se chcete někomu vyplakat na rameni, toto znamení zvěrokruhu vám nastaví náruč dřív, než si o ni řeknete.

Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

Umí projevit opravdový zájem a naslouchat. Věříte jim všechno, protože jsou si ve svém jednání tak jisti, že nedávají prostor pro diskuzi. Proto se na ně druzí rádi obrací s prosbou o radu a hledají u nich útěchu. Kozorozi mají sice občas problém s udržením tajemství, za to vám ale dají pocit důležitosti, když jim ho budete svěřovat. Vždy také poradí a to je nakonec to, co u nich druzí hledají.

Další horoskopy ➔

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články