Judita (31): Nejlepší kamarádka mi v den svatby prozradila tajemství. Zničila tím úplně všechno

Judita (31): Nejlepší kamarádka mi v den svatby prozradila tajemství. Zničila tím úplně všechno
Zdroj: Freepik

Judita velmi důvěřovala své kamarádce Báře. Pomohla jí s přípravami na svatbu a dokonce měla jít Juditě za svědka. V den D se ale Bára rozhodla k něčemu přiznat, vyspala se totiž s Juditiným snoubencem...

Šárka Žižková
Šárka Žižková 14. 04. 2022 07:00

S Robinem jsme se měli brát. Tak začíná můj příběh... a vlastně i končí. Za svědka mi měla jít moje nejlepší kamarádka Bára. V den svatby mi ale řekla něco, co si měla raději nechat pro sebe. Aby ulevila svému svědomí, přiznala se, že spala s mým snoubencem. Svatba byla zrušená a já mám o čem přemýšlet.

Nejlepší kamarádka mi měla jít za svědka

Báru znám déle jak patnáct let. Jsme kamarádky od útlého dětství. Byli jsme nejen spolužačky ve školce, ale i na škole. Tvořily jsme nerozlučnou dvojku. Vždycky mě zajímal Bářin názor. Zásadní životní rozhodnutí jsem dělala po jejím boku. Věřila jsem jí. Nikdy by mě nenapadlo, že právě ona mi dokáže tak moc ublížit.

Když mě Robin po třech letech vztahu požádal o ruku, s Bárou jsme to řádně oslavily. Vždycky ráda fantazírovala. „Budete mít svatbu na zámku. A ty přijedeš na bílém koni," snila. To bylo přesně to, co jsem na ní měla ráda. S přípravami na svatbu mi nadšeně pomáhala. Dokonce se mou hubla, abych v tom nebyla sama.

Kamarádka jak má být. Zorganizovala i skvělou rozlučku se svobodou. Mám ráda únikové hry, takže se rozlučka nesla v tomto duchu. Následovala i pořádná dámská jízda. Vzhledem k tomu, že nemám sourozence a nebylo lepšího kandidáta, Bára mi měla jít za svědka. Lepšího jsem si nemohla přát.

V den svatby mi řekla o nevěře s mým snoubencem

I Robin měl mít rozlučku se svobodou. Od holubů na střeše jsem věděla, že ho striptýz nemine. Když jsme si odbyli i tento zvyk, už jsme se těšili jen na svatbu. Měla jsem být hotovou princeznou. Všechno bylo do detailu domyšlené a za vše jsem vděčila Báře, která si s tím dala tolik práce. V den svatby jsem byla, jak jinak, pořádně nervózní.

Byla jsem ráda, že Bára bude celou dobu se mnou. „To bude dobrý, dýchej," uklidňovala mě. Sotva mě vizážistka namalovala, kadeřnice učesala, Bára si vyžádala našich pár minut o samotě. „Musím ti něco říct," začala vážným hlasem. „Ježíši, stalo se něco?" vylekala jsem se. „Měla bys to vědět, než si Robina vezmeš," řekla a chytla mě za ruce.

„Když se vracel k ránu z té rozlučky, zazvonil u mě. Byl celkem opilý, a tak jsem ho pozvala dál. Uvařila jsem mu čaj a snažila se ho z té kocoviny dostat. A pak se to stalo," odmlčela se. „My dva jsme se spolu vyspali," dodala a mě se zhroutil celý svět. „Cože? A to mi to říkáš jen tak? A ještě v tento den?" rozbrečela jsem se.

Zničila dlouholeté přátelství

Začala jsem vyvádět. A kdo by taky nevyváděl, když se v den svatby dozví, že jeho nejlepší kamarádka se před týdnem vyspala s jejím budoucím manželem? Udělala jsem poprask. V šatech jsem utekla, sedla do auta a jela pryč. Slzy se mi hrnuly jako hrachy. Rodina mi volala o sto šest. Já se zmohla jen na odeslání zprávy: „Zeptejte se Báry, proč se svatba ruší..."

Jsem zklamaná i z Robina, že mi to udělal. Mnohem víc ale z Báry. Ona byla mojí nejlepší kamarádkou. Věřila jsem jí. Robin je jenom chlap, který propadl svému chtíči. Bára jedním činem zničila letitý vztah s Robinem a naše dlouholeté přátelství. Už si nikdy nikoho nepustím k tělu tak blízko.

Další příběhy ze života →

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články