Jirka (31): Před svatbou mi začaly chodit lechtivé fotky. Nemohl jsem uvěřit, kdo za tím stojí

Jirka (31): Před svatbou mi začaly chodit lechtivé fotky. Nemohl jsem uvěřit, kdo za tím stojí
Zdroj: Freepik

Když Jirkovi během příprav svatby začaly chodit zprávy a lechtivé fotografie od neznámé slečny, nevěnoval tomu pozornost. Slečna byla přesto dotěrná a fotkami nešetřila. Lákala ho na schůzku, což Jirka v plánu neměl. Když zjistil, kdo za tím stojí, nechtěl tomu uvěřit.

Šárka Žižková
Šárka Žižková 06. 03. 2022 13:00

Když jsme se Simonou (29) začínali, chtěl jsem po ní jednu věc. Aby byl náš vztah založený na důvěře a otevřené komunikaci. V minulém poměru jsem právě toto postrádal, a proto nám to nevyšlo. Dlouho se zdálo, že se Simčou to bude v pořádku. Pak na mě nasadila svoji kamarádku, čímž můj pohled na nás změnila.

Před svatbou mě kontaktovala neznámá slečna

Jsme spolu už skoro sedm let. Za tu dobu se stalo hodně. Zvládli jsme společně náhlý odchod mého otce a jeden čas jsme byli oba bez práce. Náš vztah se s každou ranou osudu posiloval. Byl jsem na nás hrdý, že není nic, co by nás položilo nebo rozdělilo.

Společně jsme poslední měsíce začali otvírat téma svatby a následného založení rodiny. A tady nastává ten problém. Simona se asi rozhodla, že je třeba mě před takovým krokem prověřit. Začalo to tím, že mi chodily SMS zprávy z neznámého čísla. Psala mi nějaká slečna. Zprvu jen tak obecně. Jak se mám, co je nového a kdy se uvidíme.

Dlouho jsem na ty zprávy nereagoval. Až když byly moc otravné, napsal jsem, že to bude nějaký omyl. Pár dní byl klid. Pak přišla fotografie s lechtivým nádechem. Slečna mi poslala sebe ve vaně. Reagoval jsem stejně a napsal, že to bude nějaký omyl a že si nepřeji být nadále obtěžován.

Slečna se mě snažila nalákat na schůzku

Neříkám, že se mi slečna na fotce nelíbila, ale určitě jsem neměl v plánu s ní jít do postele. Zaprvé mě nelákalo Simonu podvádět, a to jakýmkoliv způsobem, a zadruhé, ženy, které se takto lacině nabízejí, mé sympatie nezískávají. Poté byl zase na nějaký čas klid. Další útoky přišly v době, kdy jsme měli stanovený termín svatby.

Fotografie mi chodily jak na email, tak do telefonu. Slečna se mě snažila vylákat na schůzku. Nechtěl jsem s tím nic mít, takže už jsem ani neodepisoval. Nemělo smysl jí dávat záminku k odpovědím. Doufal jsem, že jak rychle to začalo, tak to zase skončí. Simoně jsem o tom ale nic neřekl. Neměl jsem pocit, že je k tomu důvod.

Slečna měla slušnou výdrž a zásobila mě fotkami každý den. Psala a prosila, abychom se sešli. Nezlomila mě. Nepřemýšlel jsem nad tím, kdo to je a proč to dělá. To, že odpověď přijde sama, a ještě od Simony, mě nenapadlo ani v tom nejhorším snu. Já ty dvě totiž potkal na místě, kde si asi Simona myslela, že se nemůžeme potkat.

Přítelkyně si mě chtěla před svatbou otestovat

Když jsem Simonu spatřil s onou slečnou, neuměl jsem napoprvé její tvář zařadit. Došlo mi to, až když se začala okatě maskovat. ,,Já tě odněkud znám,“ pronesl jsem zamyšleně. Chvíli mi to trvalo a pak se žárovka rozsvítila. ,,Ty jsi ta holka, co mi pořád posílá lechtivé fotky! Je to tak?“ udeřil jsem na ni a Simona zrudla. ,,Jestli se vy dvě znáte, je mi jasné, že jsi o tom věděla,“  utrhl jsem se i na Simonu a upřeně na ni pohlédl.

Ta hned začala sypat vysvětlení a omluvy. ,,Já jen chtěla vědět, jestli by ses nechal zlákat,“ brečela mezi slovy. ,,Jak jistě víš, tak nenechal. Prošel jsem testem?“ pronesl jsem jízlivě. Vůbec mi to nesedlo. Je normální, aby mě partnerka, kterou si chci vzít, po sedmi letech vztahu takto zkoušela? Jsem tím zklamaný.

Další příběhy ze života →

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články