Ondřej (27): Strašně jsem se těšil na první milování s novou přítelkyní. Skončilo to ale katastrofou

Ondřej (27): Strašně jsem se těšil na první milování s novou přítelkyní. Skončilo to ale katastrofou
Zdroj: Freepik

Ondra řeší velmi zapeklitou situaci. Má novou přítelkyní Dášu, která je pro něj zatím téměř dokonalá. Nemohl se dočkat, až dojde na první sex. Ten ale dopadl jinak, než očekával.

Šárka Žižková
Šárka Žižková 19. 02. 2022 16:00

Po téměř roce zase s někým tvořím pár. Mojí novou přítelkyní je Dagmar (23). Byl jsem z ní úplně paf. Splňovala všechny požadavky, které na ženy mám. Věci se trochu změnily, když došlo na první sex.

Těšil jsem se na první sex s přítelkyní

Dáša je půvabná mladá dáma, která ví, co od života chce. Zatím na ní žádné chyby nevidím, ale po zkušenostech se ženami vím, že dřív nebo později vyplavou na povrch. Jsme na samém začátku vztahu, takže zatím bydlíme každý zvlášť. Na první milování jsme vydrželi čekat měsíc a půl, než přišla ta správná chvíle.

Pozval jsem ji k sobě na víkend a dával najevo, co mám v úmyslu. Moc jsem se těšil. Důvodů bylo hned několik. Sex jsem neměl rok a už jsem ho zoufale potřeboval. Navíc mě Dáša velmi vzrušovala. Všechno jsem chtěl mít dokonalé, takže jsem se na to připravil. Vlastnoručně jsem nám připravil večeři a koupil láhev kvalitního vína.

V plánu bylo, že se koukneme na nějaký film a budeme jen tak relaxovat. Když přišla v sobotu odpoledne, málem jsem se na ni vrhnul už ve dveřích. Jak jsem říkal, nechtěl jsem nic pokazit, takže jsem se hodil do klidu a sliboval si, že to do večera ještě vydržím. Sexuální napětí mezi námi by se dalo krájet. Nebývale jsem si to užíval.

Intimní hrátky nám narušil podivný zápach

Když jsme dojedli večeři a usadili se ke kabelovce, už mi stál. Stačilo, aby se mě Dáša dotkla a já byl připravený k akci. Usoudil jsem, že už není na co čekat. Začal jsem ji něžně líbat a zajíždět jí pod tričko, abych pomazlil její pevná prsa. Ona si poté klekla a začala mě orálně uspokojovat. Nemohla zůstat pozadu, takže jsme se vzápětí prohodili.

Položil jsem si ji na sedačku, sundal jí kalhoty a následně i kalhotky. V ten moment se kolem nás rozlinul zápach, který jsem neznal. Na chvíli jsem se zarazil a snažil se rozpoznat, co to je. Dáša zakašlala, aby mě vrátila zpátky do děje. Zamířil jsem tedy hlavou k jejímu klínu. Jakmile jsem ji zabořil mezi nohy, došlo mi to. Ten zápach pocházel právě odtud. Přesto jsem se pustil do akce.

Musím jí říct, co mě trápí

Jakmile se mi ji podařilo udělat, hned jsem do sebe kopnul skleničku vína. Během styku jsem to občas ještě cítil, ale dalo se to přežít. Bohužel ten zápach mi zkazil celkový dojem. Snažil jsem se, aby na mně nebylo nic znát, ale dlouho jsem nebyl tak zklamaný.

Modlil jsem se, aby to byla jen nějaká náhoda. Obhajoval jsem si, čím vším by to mohlo být. Někde jsem se dočetl, že to může být spojené se životosprávou. Při dalším sexu jsem se obracel ke všem svatým, aby se to neopakovalo. Mé přání vyslyšeno nebylo a já jsem bezradný. Musím jí to říct, ale nevím jak. Jak se holce, kterou máte rádi, říká, že jí to tam dole smrdí? Bože, to je situace.

Další příběhy ze života →

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články