Richard (23): Vrtalo mi hlavou, proč se mnou přítelkyně ani po čtvrt roce nechce spát. Její odpověď mě dorazila

Richard (23): Vrtalo mi hlavou, proč se mnou přítelkyně ani po čtvrt roce nechce spát. Její odpověď mě dorazila
Zdroj: Freepik

Richard se až po uši zamiloval do Lucie. Jediné, co mu nešlo do hlavy, bylo, proč spolu ani po třech měsících nemají sex. Když se jí na to zeptal, dostalo se mu odpovědi, která ho zaskočila.

Šárka Žižková
Šárka Žižková 30. 09. 2021 13:00

I když je Lucie o pět let starší, ničemu to nevadí. Zaujala mě svojí nevšedností. Takové uvažování o životě, jaké má ona, jsem ještě u žádné ženy nezpozoroval.

Spát se mnou bude až po svatbě

Lucie působí velmi tajemně. Na co se jí nezeptám, to se nedozvím. A to se mi na ní právě líbí. Dalo by se říct, že ji díky tomu poznávám každý den o trochu víc. Naše první schůzky byly doslova magické. Lucie mi přišla jako neposkvrněná duše. A ono to tak vlastně je.

Jen mi vrtalo hlavou, proč jsme spolu po třech měsících vztahu ještě nespali. Nerad chodím kolem horké kaše, takže jsem se jí na to narovinu zeptal. ,,Dělám něco špatně, že jsme se ještě nemilovali?“ otázal jsem se s nadějí, že chce být třeba jen zajímavá. ,,Moje odpověď se ti líbit nebude, ale když se ptáš, tak ti to řeknu,“ začala tajemně a já se obával, co na mě vyklopí.

,,Jsem toho názoru, že lidé by se měli milovat až po svatbě,“ dodala a já zalapal po dechu. Ona však pokračovala. ,, I když mi je tolik, kolik mi je, ještě jsem sex neměla. Intimnostem se nebráním, ale sexuální akt si nechávám až po svatbě,“ ozřejmila. V jejích očích jsem poznal, že se nejedná o pózu, ale životní postoj. Lucka čekala, jak na to budu reagovat.

Sex mi začal velmi chybět

Sám jsem vlastně nevěděl, co říct. Představa svatby po čtvrt roce chození mi přišla dost šílená. ,,Přeci si tě nemůžu vzít jen proto, abychom se spolu pomilovali. Vždyť se skoro neznáme,“ namítal jsem. ,,To já chápu. Ale ono přeci není kam spěchat. Pokud je to láska a já věřím, že je, tak to vydržíš,“ uzemnila mě.

I přesto, co jsem se dověděl, jsem ve vztahu pokračoval. Snažil jsem se v tom najít to dobré. Svým způsobem mi to imponovalo. Přidávalo to Lucce na hodnotě. Málokterá žena to má dnes jako ona. Rozhodl jsem se tedy vydržet.

Uběhly další tři měsíce. Vztah se vyvíjel slibně, až na ten sex. To pro mě začal být velký problém. Než jsem Lucku poznal, byl jsem sice sám, nicméně občas ke mně zašla kamarádka s výhodami. Sex zkrátka potřebuji. Ta dlouhá abstinence mi začala lézt na mozek.

Snažím se vydržet a nepodlehnout

I když mi Lucka pomůže i jinak, není to ono. Je to prostě šílené, když vedle mě leží skoro nahá a já téměř nic nemůžu. Končíme u dotyků, které mi nestačí. Někdy mám pocit, že samým vzrušením prasknu. Nechci si najít někoho jen na sex, chci si počkat na Lucku. Je tak výjimečná, že to prostě nesmím vzdát.

Jen se bojím, jak dlouho to může trvat. Nechci se dopustit chyby a vzít si ji jen kvůli sexu. Současně o ni nechci přijít. Nezbývá mi tedy, než držet jazyk za zuby, potlačit tu nepopsatelnou chuť se s Luckou pomilovat a doufat, že se to čekání vyplatí.

Další příběhy ze života →

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články