Edita (24): Během stanování jsme se s přítelem pokusili pomilovat. Pobavili jsme tím půlku kempu

Edita (24): Během stanování jsme se s přítelem pokusili pomilovat. Pobavili jsme tím půlku kempu
Zdroj: Freepik

Edita s přítelem a kamarády vyrazili na týden do kempu. Náruživý Lukáš už po pár dnech toužil po sexu. Pořád hledal místo, kde by mohl být s Editou chvíli sám. Nakonec ho napadlo, že by se večer mohli jít nazí koupat, a poté se v tichosti pomilovat ve stanu. Plán byl sice skvělý, ale tak úplně nevyšel.

Šárka Žižková
Šárka Žižková 10. 09. 2021 13:00

Letos jsme s ohledem na situaci s covidem zahraniční dovolenou odpískali. I tak jsme ale chtěli něco podniknout. Když nás společní kamarádi pozvali na týdenní dovolenou do kempu, byli jsme vlastně rádi. Stačilo koupit stan a mohli jsme jet.

Přítel brzy dostal chuť na sex

Zamířili jsme na Živohošť, tam jsem byla naposledy jako malá holka. Kemp vypadal dobře. Všichni jsme se těšili, kolik srandy si užijeme. Sice jsem si neuměla představit, že budu bydlet týden ve stanu, ale všichni se tvářili, že je to v pohodě, takže jsem o svých pochybách pomlčela. První dny jsme se převážně jen koupali a jezdili na šlapadlech.

Večery jsme trávili na místní diskotéce s dobrým drinkem v ruce. Byla to prostě super jízda. Najednou jsem měla pocit, že ten týden bude ještě málo. S přítelem Lukášem (27) jsme spolu tři roky. Náš vztah je jedná velká pohoda. Nic neřešíme, snažíme si užít život na maximum. Lidé nás mají rádi pro naši bezprostřednost.

Zhruba v polovině pobytu mi Lukáš začal naznačovat, že má chuť na sex. Při každé příležitosti se ke mně nahnul a pošeptal mi nějakou nemravnost: ,,Hned teď bych tě tady svlékl a pěkně bych se s tebou mazlil.“ Jeho vzrušený dech mi nedal spát.

Neuspěli jsme ve vodě ani na šlapadle

Zjevně to bylo silnější než on, protože postupně začal vyhledávat místa, kde bychom si mohli dát alespoň rychlovku. Jednou to dokonce zkoušel ve vodě. Mazlili jsme se a on mi začal pod vodou strkat penis pod plavky. ,,Tady? Podívej se, kolik je kolem nás lidí. Neblbni,“ snažila jsem se ho umravnit.

Nakonec nás stejně vyrušil kamarád Martin, který se vedle nás zničehonic vynořil. Lukáš se ale nevzdával. Když jsme si spolu vyjeli na šlapadle, zavezl nás do zátoky a tam šel tvrdě na věc. Bohužel kousek od nás dělal někdo to samé. Já se na to necítila, takže z toho nic nebylo.

Už mi ho začínalo být líto. Jako by nevydržel týden bez sexu. Zhruba pátý den přišel s plánem. ,,Až se setmí a všichni budou pařit, půjdeme se nazí vykoupat. Pak si zalezeme do stanu a pomilujeme se,“ pošeptal mi. Mně se ten nápad líbil a zdál se být i reálný. Když se večer kamarádi chystali do baru, řekli jsme, že dorazíme později.

Sehráli jsme kempu dokonalé divadlo

V nestřeženém okamžiku jsme se proplížili na pláž, kde jsme se rychle svlékli. Lukáš byl nadržený víc, než jsem čekala. Penis mu stál hned, jen co  jsem se ho ve vodě dotkla. Chvíli jsme blbnuli, a pak zamířili ke stanu. Tajně jsme se do něj vplížili a já už se nemohla dočkat, až do mě Lukáš vnikne. On zkrátka ví, jak mě navnadit.

Stan ovšem není pro sex zrovna ideální místo. Rychle se v něm udělá horko a je setsakramentsky malý. Najít vhodnou polohu mezi spacáky a dalšími věcmi se zdálo být téměř nemožné. Lukáše nenapadlo nic lepšího než si na to pořádně posvítit. Síla okamžiku mi vzala zábrany a já v přicházejícím orgasmu hulákala jak na lesy. To přilákalo obecenstvo, kterému jsme díky svítící baterce udělali vzrušující stínové divadlo.

Když bylo po všem, museli jsme na čerstvý vzduch, protože ve stanu bylo snad čtyřicet stupňů. Vylezla jsem ven jako první. Kolem stálo několik lidí včetně našich kamarádů. Všichni začali hromadně tleskat a hvízdat. ,,Lepší než porno,“ neslo se davem. Nikdy mi nebylo trapněji. Zbylé dva dny byly za trest.

Další příběhy ze života →

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články