Tomáš (34): Z manželky se v těhotenství stala hotová dračice. Nikdy bych nevěřil, kde všude se budeme milovat

Tomáš (34): Z manželky se v těhotenství stala hotová dračice. Nikdy bych nevěřil, kde všude se budeme milovat
Zdroj: Freepik

Tomášova manželka Vlaďka nikdy nebyla příliš sexuchtivá. Musel se jí vždycky doprošovat. Sotva otěhotněla, něco se změnilo. Milování vyžaduje několikrát týdně, navíc na místech, která dříve odmítala.

Šárka Žižková
Šárka Žižková 08. 09. 2021 10:00

Vlaďka (30) nikdy nebyla v posteli nijak aktivní. Veškeré milostné hrátky jsem musel iniciovat já. Někdy jsem měl dokonce pocit, že je jí sex na obtíž a věnuje se mu jen proto, že se to má. O to víc mě překvapilo, jakou na něj v těhotenství dostala chuť.

Spali jsme spolu maximálně jednou týdně

Manželé jsme osm let, ale náš vztah trvá už let dvanáct. Za tu dobu se docela dobře známe. Víme o sobě skoro všechno. Takže je mi jasné i to, že kdybych čekal, až Vlaďka převezme iniciativu v sexu, nedočkal bych se. Aktivní musím být já, protože jinak bychom spolu nejspíš nespali. Jednou jsme to dokonce otevřeně řešili.

Když jsem se Vlaďky zeptal, proč po mně někdy nevyjede, smutně mi sdělila: ,,Já to v sobě nemám. Neumím to. Stydím se.“ A já to chápal. Nemůžu jí to mít za zlé, protože když už na sex dojde, je dobrý. Po těch letech už sice poněkud stereotypní, ale nestěžuju si. Spíme spolu tak jednou týdně, někdy dokonce jednou za čtrnáct dní.

Je až k neuvěření, že jsme při téhle frekvenci dokázali počít dítě. Když mi Vlaďka přišla říct, že je těhotná, vyhrkly mi slzy dojetí. ,,To je skvělá zpráva!“ radoval jsem se a objal ji. O dětech jsme sice ještě pořádně nemluvili, ale nebráníme se jim. Věk na ně máme a zázemí také.

Najednou se na mě vrhla

Prvních pár týdnů bylo Vlaďce zle, že si často brala v práci volno. Svoji chuť na sex jsem musel pohřbít hodně hluboko. Když ale minul třináctý týden těhotenství, bylo znát, že je manželka zase plná energie. Doma uklízela jak divá a sršela radostí. Nechtěl jsem se na ni hned vrhnout, ale už mě svrbělo v trenkách. Ovšem Vlaďka byla rychlejší.

Jednou po večeři odnesla talíře, a pak si ke mně stoupla. Shodila ze sebe tenký župánek a sedla si mi jen v kalhotkách na klín. Začali jsme se líbat. Byl jsem tou situací velmi vzrušený. Vypadalo to, že to chce mít Vlaďka pod kontrolou. Nenaléhala ani na to, abychom šli do ložnice, na které vždycky tak trvala. Rozdali jsme se to přímo u jídelního stolu. Byl to jeden z nejlepších sexů za poslední roky.

,,Co to do tebe vjelo?“ zeptal jsem se, když bylo po všem. ,,Já ti nevím, asi se mnou mlátí hormony,“ zarděla se a šla se umýt. Já ještě pár minut vzrušeně oddychoval. Myslel jsem si, že šlo o nějaký úlet, který se nebude opakovat, jenže jsem se mýlil. Už za dva dny za mnou přišla znovu. Tentokrát mě přepadla ve sprše.

Přál bych si, aby byla těhotná ještě rok

Pokud si dobře vzpomínám, ve sprše jsme se za ty roky pomilovali jednou a nadšená z toho nebyla. Tentokrát jásala. Najednou jsem to nestačil rozdýchávat. Z pondělního sexu jsem se oklepával ještě v úterý večer. Jenže to už si nadržená Vlaďka žádala další kolo. Hanba by mě fackovala, kdybych ji odmítl.

Její těhotenství se pomalu ale jistě chýlí ke konci. Chci si ty poslední dva měsíce užít. Tuším totiž, že až Vlaďka porodí a zklidní se jí hormony, navážeme tam, kde jsme skončili. Na nepravidelném sexu jednou za uherák, a to budu muset ještě klečet na kolenou, protože už budeme tři. Tajně si přeju, aby byla těhotná ještě rok.

Další příběhy ze života →

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články