Judita (56): Milování mě nikdy zvlášť nebavilo. Příčinu jsem odhalila až po padesátce

Judita (56): Milování mě nikdy zvlášť nebavilo. Příčinu jsem odhalila až po padesátce
Zdroj: Freepik

Juditu po třiceti letech opustil manžel. Nezhroutila se, ale brala to jako druhou šanci. Změnila image a dala si inzerát na seznamku. Když poznala Vlastu, hned jí bylo jasné, že to není jen tak obyčejný chlap.

Šárka Žižková
Šárka Žižková 21. 08. 2021 13:00

Nikdy jsem nepatřila k těm, co by doma vyžadovali sex každý den. Když jsme se s Milošem (55) pomilovali jednou týdně, přišlo mi to tak akorát. Dalo by se říct, že jsem sex vždy považovala za manželskou povinnost, nikoliv za zábavu či požitek.

S manželem jsme se v klidu rozvedli

Miloš na tom byl podle všeho stejně. Nebo se tak alespoň tvářil. Málokdy jsme se doma hádali kvůli sexu. Na seznamu konfliktů jsme měli jiné položky. Například to, že si po sobě manžel neuklízí nebo že pije moc piva. Naše manželství nebylo posledních pět let idylické. To si myslím nenamlouval ani jeden z nás.

Když dcera Hanka (23) vylétla z rodinného hnízda, s Milošem jsme se odcizili ještě víc. Každý trávil čas po svém. Manžel s kamarády po lesích jako myslivec. Já buď doma, nebo jsem jezdila s kamarádkami tlachat do kaváren. Když jednoho dne přišel Miloš s tím, že se se mnou nudí a chce ještě něco zažít, nevadilo mi to.

Rozvod proběhl v klidu. Rozešli jsme se v dobrém a ještě dnes si občas zavoláme. Už navždy zůstaneme rodiči naší Hanky. Kupodivu mi rozvod prospěl. Předělala jsem si byt, který mi Miloš nechal. Po letech jsem shodila dlouhé vlasy. Kamarádky mě ponoukaly, abych si podala inzerát a někoho si našla.

Nový muž mi vlil krev do žil

I mně se to jevilo jako dobrý nápad. Byla jsem překvapená, kolik mužů mého věku hledá druhou polovičku. Musela jsem si projít několika trapnými setkáními, než jsem poznala Vlastu (59). I když mu táhne na šedesát, vypadá o dost mladší. Srší z něj energie a chuť si užívat. Nejednou jsme jeli v pět ráno vyšlápnout na Říp nebo se koupali nazí o půlnoci v rybníku.

Sama jsem cítila, jak mi ten čiperný člověk dodává novou šťávu. Trochu jsem znejistěla jen na jednom výletě. Vylezli jsme na menší horu, kde jsme si udělali skromný piknik. Kolem nás nebyla ani noha. Vlastu nenapadlo nic lepšího než mě začít svádět k milování. Před rokem bych řekla ne a z místa utekla. Teď jsem se tomu zcela poddala.

Nervózní z toho, že nás někdo uvidí, jsem sice byla, ale ve finále se mi to vzrušení líbilo. O několik týdnů později mě Vlasta zasvětil do tantrických masáží. Ten pojem jsem už někde slyšela, ale v praxi jsem to nezkoušela. Díky tantře jsem si uvědomila, že jsem se roky ochuzovala o požitek ze sexu. Postupně jsem se otevřela, až jsem objevila svoji skrytou sexuální touhu.

Poznala jsem krásu tantry a Kámasútry

Po půl roce pravidelných tantrických masáží, které mi Vlasta prováděl, jsme přešli k dalšímu kroku. Vytáhl na mě Kámasútru. Moje první reakce byla: ,,A nejsme na to trochu staří?“ Vlasta mě ubezpečil, že na to otevřít tuto posvátnou knihu není nikdy pozdě. A měl pravdu. Po téměř třiceti letech, kdy jsem se milovala jen s Milošem, jsem nevěřila, že mě sex bude bavit.

Pochopila jsem, že jsem k tomu měla jen špatného muže. To není nic proti Milošovi. Zkrátka mě neuměl dostatečně rozpálit. I já byla dost pasivní. Mám na krku šedesátiny, ale ani ty mi nebrání v tom si užívat skvělý sex.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články