Originální vánoční dárky: Potěšte ho elektronikou, kosmetikou, masáží nebo něčím na zub

Originální vánoční dárky: Potěšte ho elektronikou, kosmetikou, masáží nebo něčím na zub

Vybrat dárek pro partnera, tatínka, kamaráda nebo dědečka, bývá někdy pořádný oříšek, proto vám přinášíme tipy na taková originální vánoční překvapení pro mužské pokolení, u kterých máte jistotu, že zabodují.

Speciální projekt
Speciální projekt 11. 12. 2020 08:00

Vybrat dárek pro muže není nic snadného, své o ví snad každá žena. Většina mužů vám totiž řekne, že nic nechce a nepotřebuje. Je to ale opravdu tak? Radši to neriskujte, inspirujte se našimi tipy na originální dárky, které potěší i toho největšího odpůrce Vánoc.

Stella – hvězda nejen Vánoc

Stella

Stella Artois, nejlepší mezinárodní ležák dle World Beer Awards 2019, v nové elegantní embosované lahvi potěší mnoho dospělých. Prémiové pivo se může stát nejen sympatickým vánočním dárkem, ale své místo si najde také na sváteční tabuli, kde podtrhne chuť většiny typických pokrmů. Kultivovaný ležák vařený z nejlepších surovin je k dostání ve vybraných obchodech nebo na www.kosik.cz. Vychutnávejte zodpovědně a nesdílejte s mladšími 18 let. Určené jen pro 18+.

Není kapr jako kapr

Albert

Pokud chcete udělat radost někomu, kdo nemá rád ryby, ale přesto je kvůli dodržování tradice musí na Vánoce jíst, pak mu kupte kapříka z vepřové kýty. Ano, opravdu existuje a seženete ho v  Albertu. Kus kvalitního čerstvého masa, který vypadá jako kapr, ale chutná jako klasický vepřový řízek, vaše strávníky více než potěší a navíc dodá vaší štědrovečerní hostině na originalitě.

Dopřejte mu masáž

Vibrátory.net

Není intimnějšího dárku, než pořádná erotická masáž. Pokud tedy chcete svému partnerovi připravit pořádné překvapení, pak právě pro vás je tento způsob ideální. Nezapomeňte se na masáž pořádně připravit a zakoupit nejrůznější voňavé masážní oleje a emulze. Některé obsahují afrodisiaka, jiné jsou jedlé. Zvolte tedy ten, který vás bude nejvíce lákat a o krásný romantický večer nebudete ochuzeni.

Dva displeje = chytřejší podnikání

Lenovo

Inovativní notebook Lenovo ThinkBook Plus je perfektním pracovním společníkem. Externí displej dokáže zobrazit notifikace, aniž byste museli kontrolovat emaily na smartphonu během schůzek. Díky digitálnímu peru, které je součástí balení, je možné dělat poznámky, řídit si agendu nebo kreslit na horním displeji notebooku a vše pak synchronizovat pomocí OneNote. Lenovo ThinkBook Plus disponuje reproduktory Harman Kardon®, mikrofony s certifikátem Skype a tím tak zajistí perfektní zvuk pro online schůzky ať se nacházíte kdekoliv.

Odložená spravedlnost

Grada

Kdosi nemilosrdně rozhodl o osudu krásné rusovlasé gymnazistky Lenky. Je však pachatelem drogově závislý zkrachovalý malíř, který byl postaven před soud? Sedm různých aktérů soudního procesu představí během jediného dne svůj osobní pohled na sedmnáctiletou Lenku i na obžalovaného malíře. Jak je v románech Petra Čepka zvykem, nic není takové, jak se na první pohled zdá a minulost nikdy nespí. Autor knihy Odložená spravedlnost v příběhu dovedně kombinuje soudní drama, detektivku a výpověď doby přelomu milénia. Nabízí čtenářům hru kočky s myší, kde se teprve na samém konci ukáže, komu náleží role šelmy a kdo sehraje nevděčnou úlohu hlodavce.

Bílé zuby přírodní cestou

Daynight

Značka Day Night Whitening přináší novou formu bělení zubů přirozenou a bezbolestnou cestou. Day Night představuje set dvou přírodních zubních past, které obsahují 100% přírodní účinné látky, jako jsou kokosový olej, aktivní černé uhlí. Pro urychlení bělení zubů používejte také skvělý elektrický zubní kartáček Day Night s LED světlem, který v kombinaci s pastami působí jako urychlovač. Na všechny produkty Day Night nyní s kódem SANTA získáte 20% slevu!

Slušivý pánský náramek

Svět minerálů

Lámete si hlavu čím ho potěšit? Darujte mu originální dárek z www.svetmineralu.cz. Pořídit tam můžete slušivý pánský náramek, nebo dokonce náramky pro páry či pro celou rodinu. A pokud si nevyberete z nabídky, můžete si nechat vytvořit i náramek na míru podle vašich představ. Krom originality darujete navíc kus přírody s pozitivními vibracemi!

Zahradní architekt Ferdinand Leffler prozradil největší prohřešky českých zahrad: Nejvíc je hyzdí vířivky

Zahradní architekt Ferdinand Leffler prozradil největší prohřešky českých zahrad: Nejvíc je hyzdí vířivky

Související články

Další články