Chytré Vánoce: Edukativní dárky pro nejmenší děti i zvídavé studenty

Rodinná pohoda se nedá ničím nahradit.
Zdroj: Pixabay

Máte doma batole i studenta a nevíte, co jim koupit k Vánocům, aby váš dárek měl smysl a neskončil opět zapomenutý v krabici? Pak sáhněte po některém z našich tipů, které mají za úkol rozvíjet a obohacovat jejich znalosti.

Speciální projekt
Speciální projekt 09. 12. 2020 10:11

Vzdělávací dárky, které rozvíjí osobnost a dovednosti, jsou ty nejlepší. Děti se u nich zabaví na dlouhou dobu a navíc se ve většině případů obohatí o nový vjem, zážitek a zkušenost. Není proto divu, že patří pod stromečkem k těm nejoblíbenějším.

První návštěva zahrádky

Mikro Trading

Máte doma miminko, které chce objevovat svět? Pak jsou pro něj vhodné především edukační hračky, které jsou pestré a tvarované. Skvělou volbou je například česky mluvící naučná zahrádka od Mikro Trading, se kterou si vyhraje již od šesti měsíců. Hračka vydává nejrůznější zvuky, svítí, mluví a obsahuje aktivní prvky, které děti zabaví a obohatí.

Rande na balkoně

Grada

Romantiku a humor knihy Rande na balkoně nepřemůže ani zákaz vycházení. Alex se ocitl zavřený doma s tím posledním člověkem, se kterým by chtěl dýchat stejný vzduch: se svou bývalkou. Hned za zdí uvízla Didi v bytě přeplněném hlučnou rodinou. Milující a milovanou rodinou, před níž se ale v této situaci dalo uniknout jen na balkon. Na tom sousedním se snažil najít chvilku klidu Alex. Jejich náhodná setkání a povídání přes balkon se změnila v příjemné každodenní schůzky. Samozřejmě s dodržením nařízeného odstupu. Může za tak zvláštních okolností vzniknout láska?

První cesta kolem světa

Mikro Trading

Neexistuje snad dítě, které by nemilovalo interaktivní stolečky. Když se kolem jednoho roku postaví na nohy, chtějí prozkoumávat svět a vy jim to můžete nabídnout díky této edukační veselé hračce. Vaše dítě se díky interaktivnímu stolečku Winfun seznámí se zvířátky a jejich zvukovými efekty. Setká se tváří v tvář s velrybou, žirafou nebo krokodýlem a zažije spolu s nimi svá první dobrodružství.

První pomoc pro studenty při online výuce

Lenovo

V době pandemie se pro mnohé z nás stala domácí lavice nebo kancelář bodem ve středu vesmíru. Je tedy důležité mít takové místo pohodlné a prostorné. K tomu vám pomůže all-in-one Lenovo IdeaCentre AIO 5i. Tento výkonný pomocník v sobě ukrývá 10. generaci procesorů Intel® Core™ i7, certifikované reproduktory JBL® od Harman® a bezdrátové nabíjení, které umožní dobíjení telefonu bez kabelu. IdeaCentre je ideálním řešením pro studenty, kteří potřebují místo pro sešity, učebnice a díky vysokému poměru dotykové obrazovky k tělu s rozlišením QHD si můžou vychutnat i ty nejlepší filmy.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články