Dárky na poslední chvíli: Po čem touží srdce moderní ženy?

Dárky na poslední chvíli: Po čem touží srdce moderní ženy?
Zdroj: Pixabay

Pokud patříte mezi moderní kosmopolitní ženy, které se starají o své tělo, zdraví a vitalitu, pak se inspirujte tipy na vánoční dárky, které by vám mohly udělat pod stromečkem radost. Moc dlouho neváhejte, na nákupy máte poslední dny!

Speciální projekt
Speciální projekt 17. 12. 2020 11:16

Ženy by si měly umět dělat radost a o Vánocích o to víc. Pokud si tedy chcete rozbalit pod stromečkem něco, co si opravdu přejete, kupte si to sama nebo své blízké naveďte tím správným směrem. Přinášíme vám tipy na ty pravé vánoční dárky pro současné moderní ženy!

Zdravé mlsání

Albert

Pokud si vy nebo ženy z vaší rodiny zakládají na zdravém životním stylu, pak je pro ně ideálním vánočním dárkem něco zdravého na zub. V Albertu seženete například luxusní balení zdravý, chutných a kvalitních oříšků, které jsou doplněny o sušené třešně. Pokud si tedy tuto dobrotu dopřejete třeba i večer k televizi, nemusíte mít výčitky.

Šaty dělají člověka

Grada

Pokud si netroufáte kupovat někomu druhému oblečení, pak sáhněte po skvělé knize Šaty dělají člověka, která vám díky psychologii módy pomáhá osvojit svůj styl. Kniha poukazuje na to, že móda je nedílnou součástí našich životů a nově se rozvíjející obor psychologie módy to dokládá. Průkopnice Dawnn Karenová ve své knize popisuje vliv oblečení nejen na nositele, ale i na jeho okolí. Ukazuje, proč si vybíráme konkrétní oblečení, a vysvětluje, jak se obléci podle nálady nebo abychom si náladu ovlivnili.

Hladce a bez bolesti

Panasonic

Pokud chcete záruku kvalitního oholení, bez strachu z podráždění, či dokonce zranění, svěřte své chloupky epilátoru Panasonic ES-EL9A. Ten je vybavený 90° flexibilní hlavicí, která se skvěle přizpůsobí konturám těla. O dokonale hladkou pokožku se postará dvojitý kotouč osazený 60 pinzetami, které zachytí i ty nejjemnější chloupky. Podle typu partie můžete volit ze tří rychlostí ošetření, a to jak nasucho, tak namokro. Součástí balení je sada praktických nástavců, včetně ochranného víčka pro citlivé oblasti a menšího nástavce pro oblast bikin a podpaždí.

French press do každé domácnosti

Gourmet káva

Že nevíte, co to ten french press vlastně je? Jde o konvici na kávu ze skla a pohyblivého filtru nebo sítka, která je levnou, avšak kvalitní alternativní metodou přípravy kávy s bohatým aroma. V nabídce Gourmet  káva najdete jak levnější konvice z plastu, tak i elegantní nerezové modely. French press konvice se perfektně hodí i na přípravu čaje.

Milované a obávané

Grada

Pokud vás baví zajímavé knihy, doporučujeme vám knihu Milované a obávané, která vypráví o mýtických ženách způsobem, jaký ještě neznáte. Kniha se skládá ze starých mýtů a lidových příběhů o legendárních mytických bytostech, ale vypráví je novým způsobem. Nezávislé víly, svůdné dívky v lesích, strašidelné čarodějnice nebo málo známé bohyně – kniha pokrývá širokou paletu mytických ženských postav z celého světa, od dobře známých po takřka zapomenuté, od prastarých po ty moderní, a ukazuje jejich příběh v novém světle, inspirativním pro současné ženy.

Sladký komponent plný vitamínů

Svět plodů

Pokud máte mlsný jazýček, sáhněte po sušené moruši z Tádžikistánu ze Světa plodů. Má osvěžující sladkou chuť, medově-oříškové tóny a měkkou texturu jako rozinky, proto je skvělou volbou pro vánoční mlsání. Patří mezi chutné ovoce, které bylo dříve velmi oblíbené v Evropě, ale v dnešní době jsme na něj skoro zapomněli. Moruše přináší mnoho zdravotních benefitů, které využívali staří Číňané, v Evropě pak Řekové a Římané v průběhu tří tisíc let.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články