Aneta (40): Manžel chtěl znovu probudit náš intimní život a vzal si na to knížku, divila jsem se, jak to zafungovalo

žena
Zdroj: Freepik.com

Paní Aneta nám zaslala do redakce svůj příběh o tom, jak se její manžel snažil po letech manželství opět probudit vášeň za dveřmi ložnice. Jaký plán pro to zvolil a zdali se to vůbec podařilo, se dozvíte v následujícím příběhu.

Šárka Žižková
Šárka Žižková 29. 07. 2020 16:30

Miluji svého manžela Tomáše (40). Byl mi vždy oporou a to i v těch nejtěžších dnech, když mi umírala maminka. Máme spolu dvě děti, o které se stará s tou největší láskou. I když se máme skutečně rádi, z našeho vztahu se, co se intimností týče, něco vytratilo.

Zaprášená kniha nám znovu otevřela obzory

Pár rozhovorů jsme na toto téma měli, ale na nic jsme nikdy nepřišli. Jednou mi řekl, že dostal skvělý nápad, ať se nechám překvapit. Přesně za to jsem ho milovala, byl velmi nápaditý. Když jsem dorazila domů, čekala na mě skvělá večeře, uklizený byt, dokonce vykoupal i děti a měl v plánu je sám uložit. To se mi líbilo, mít čas od času od denních povinností pauzu. Ve chvíli, kdy už jsme byli sami, nalil nám červené víno, zapálil vonné svíčky a přinesl zaprášenou knihu. V duchu mi bleskla myšlenka, snad mi nejde číst pohádky. Spletla jsem se, byla to Kámasútra. Už jsem o této knížce zaslechla, ale v ruce jsem ji nikdy neměla.

Četli jsme si denně, bylo to velmi inspirativní

První večer s naší velikou pomocnicí probíhal formou pročítání různých typů poloh. Překvapilo mě, kolik jich existuje. Tomáš si dal dokonce tu práci, že nakoupil různé olejíčky, které jsme začali používat jako určitou formu předehry. Kámasútra nám postupně odhalila, kolik jsme toho ještě nezažili a nepoznali.

Už samotné čtení mě vzrušovalo. Jako mladá holka jsem si myslela, že Kámasútra je jen starověká knížka plná divných obrázků. Škoda, že jsem o ní nevěděla dřív. Náš sexuální život oživila natolik, že si myslím, že ani jeden z nás nemá chuť na nějakou nevěru. Mám díky této učebnici lásky neuvěřitelnou touhu svého manžela při milování více zkoumat a vnímat jeho potřeby.

Dokonce jsme v poslední kapitole našli zajímavou část, kde se dá namíchat nápoj lásky nebo elixír pro muže, který potřebuje povzbudit. Když se to vezme kolem a kolem, tak už vlastně nejsme v posteli dva, ale tři. Jenže tahle společnice mi tedy vůbec nevadí...

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články