Sportovní móda: Funkční, pohodlná a sexy. Už ji máte?

Sportovní móda: Funkční, pohodlná a sexy. Už ji máte?
Zdroj: Freepik.com
Sportovní oblečení by mělo být hlavně pohodlné, jedině tak vám dovolí každý pohyb.
Ať už budete cvičit doma, nebo ve fitku, můžete vypadat skvěle.
Bez legín by to nešlo, na trhu najdeme snad všechny vzory a barvy.
Vyzkoušeli jste už bezešvé legíny?
+ 3 fotky+ 4 fotky

Ačkoli jsou zatím posilovny stále zavřené, i doma můžete při cvičení vypadat skvěle. Pokud si pořídíte vhodný sportovní outfit, uvidíte, že vám pohyb nebude dělat zas takový problém. Pravidlo č. 1 je totiž pohodlí, které už dnes jde ruku v ruce i s designem.

Petra Čermáková
Petra Čermáková 10. 02. 2021 09:00

Móda roku 2021 se nese ve znamení uvolněnějšího sportovního oblečení. Víte, jaké si vybrat na sportovní aktivity, a to nejenom domácí cvičení, ale i třeba venkovní svižnější procházku se psem?

Sportovní oblečení nejen do fitka

Není nic pohodlnějšího než se obléct do sportovního oblečení. Firmy i módní domy si uvědomují, že se sportovní oblečení dnes už nenosí jen do fitka. Sportovní oblečení musí být „připraveno na cokoli“, tzn. na nošení ve volném čase, samotné cvičení a vlastně vše mezi tím. Investujte proto do opravdu klíčových kousků.

Méně je více

Minimalismus a udržitelnost jsou trendy. Vybírejte kvalitní kousky, které jsou navrženy pro dlouhověkost s minimálními detaily a čistými liniemi. Nejuniverzálnější barvy jsou: odstíny zelené, teplá hnědá a šedá.

Legíny, základ šatníku

Přiznejte se, kdybyste si musela vybrat jedny kalhoty, které budete nosit do konce života, které by to byly? Většina žen totiž odpovídá jednoznačně – legíny. Na trhu je jich opravdu široká škála – všechny barvy, vzory, stahovací, tvarovací, s průstřihy. Stačí najít ty pravé.

Sportovní podprsenka

Tenhle kousek oblečení rozhodně ženám není neznámý. Nosíme je do tělocvičny, na jógu, nebo dokonce na procházku se psem. Některé ženy v nich dokonce spí a jiné je baví nosit ještě častěji.

Sportovní podprsenky nejsou trend, ale nutnost. Při výběru nezapomeňte zkontrolovat velikostní tabulku značky – každá je trochu jiná. Nedělejte si starosti, pokud se velikost vaší sportovní podprsenky liší od velikosti vaší normální podprsenky nebo velikosti trička. Sportovní podprsenka by totiž měla být poněkud upnutější a víc vás zpevňovat než běžná podprsenka. Neměla by být ale stahující nebo nepohodlná, protože se v ní budete protahovat.

Tričko z organické bavlny

Trička z organické bavlny jsou skutečně všestranným kouskem. Dají se sladit s legínami v jakékoli barvě nebo vzoru. Jejich délka už záleží na vás. Můžete zvolit delší trička pod zadek, nebo naopak sexy crop topy. S rukávy nebo bez rukávů.

Funkční mikina

Dalším minimalistickým, ale nezbytným kouskem je mikina. Hledejte skutečně funkční materiály, které jsou z termoregulačních tkanin. Opravdu vás tak po tréninku zahřejí. Zahřejí vás však i mimo trénink. Zvolte kratší mikinu do pasu k tomu vysoké legíny. Sportovnější, pohodlnější, ale i trendovější outfit byste těžko pohledala.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články