Móda podle Jennifer Aniston: Tři nadčasové kousky, které musíte mít v šatníku

Móda podle Jennifer Aniston: Tři nadčasové kousky, které musíte mít v šatníku
Zdroj: Showpix.cz/archiv módních značek/koláž Lifee.cz
Malé černé šaty jsou klasikou, své o tom ví i Jennifer Aniston.
Často je ladí s výrazným prvkem, například puntíkatými punčochami.
Ráda je vždy doladí opravdu vysokými lodičkami, které prodlužují siluetu.
Oblíbeným kouskem jsou i kalhotové kostýmy. Specialitou Jennifer Aniston je to, že pod nimi nenosí žádnou halenku. Troufnete si?
+ 2 fotky+ 3 fotky

Je jednou z největších módních ikon Hollywoodu a není těžké pochopit proč. Již v dobách seriálu Přátelé udávala Jennifer Aniston směr nejenom vlasovým, ale i módním trendům. Pověstný je i její vytříbený cit pro barevné kombinace. Které tři kousky považuje za základ šatníku?

Petra Čermáková
Petra Čermáková 29. 01. 2021 09:00

Někdy stačí pár kousků, na kterých můžete postavit celý šatník. Načerpejte inspiraci podle Jennifer Aniston a mrkněte, co vám ve skříni ještě chybí...

Malé černé

Každá správná žena ví, že malé černé šaty jsou základem šatníku. Dodají vám eleganci a pro každou postavu lze nalézt střih, který bude vypadat dokonale. Jennifer Aniston kombinuje malé černé šaty třeba s puntíkovanými punčocháčemi. Jedná se skutečně o nadčasovou kombinaci, díky které se za vámi otočí nejeden muž.

Vybírat můžete z velkého množství střihů – krajkové, s dlouhým rukávem, na špagetová ramínka, nebo naopak na silná ramínka. Právě poslední zmíněný typ nosí Jennifer nejčastěji. Zakládá si na opravdu upnutých šatech s délkou do půli stehen. Vyniknou tak nejen její nohy, ale i štíhlé ruce.

Kalhotový kostým

Když budete potřebovat vypadat opravdu profesionálně, vyzkoušejte kalhotový kostým, třeba i s rozšířenými nohavicemi. Jennifer Aniston vnáší do tohoto klasického outfitu vysoce módní nádech tím, že pod sako nenosí žádnou košili. Často ještě vybírá výrazné barvy, jako je rubínově červená. Troufnete si? Pokud ne, zvolte pod něj lehkou hedvábnou halenku nebo upnuté tílko.

Tento outfit vždy dolaďte vysokými botami, nejkrásněji budou vypadat jemné páskové sandály na jehlovém podpatku. Pokud jste ještě odvážnější, obujte si lodičky do špičky. Vytvořte si jemné vlny nebo udělejte ledabylý drdol. Úspěch zaručen.

Roláky

Rolák je přirozenou a nadčasovou volbou pro chladný den. Umí ale být i rafinovaně sexy – a to je důvod, proč ho Jennifer Aniston nosí tak často. Hledejte takové kousky, které budou upnuté a přesně na tělo. Nebojte se vybírat si odvážnější vzory nebo výrazné barvy.

Anebo si naopak vyberte volné úpletové roláky a zastrčte si je do vysokých kalhot. Jennifer nosí často široké roláky, které si zastrkuje do zvonových kalhot. Ideální pohodlná varianta, která je ale současně velice trendy.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články