Sexy boty na sexy nožky! Velký přehled trendů na rok 2021

Sexy boty na sexy nožky! Velký přehled trendů na rok 2021
Zdroj: Freepik.com
Nebojte se si letos obout žabky.
Díky trendům pro jaro/léto budete trendy v pohodlí.
Velkým módním trendem budou hlavně řetězy.
Určitě najdete pro sebe ty pravé: nápadný řetěz i jemný řetízek.
+ 5 fotek+ 6 fotek

Čas teď trávíme spíše doma, a tím pádem boty, které nejvíce nosíme, jsou domácí pantofle. Nepropadejte panice a myslete na jaro. Prohlédněte si nadcházející trendy v obuvi na jaro a léto 2021 a načerpejte inspiraci. Některé trendy stále přetrvávají z loňského roku, jiné se vrací po několika letech zpátky. Necháte se inspirovat?

Petra Čermáková
Petra Čermáková 05. 02. 2021 09:00

I když se to nezdá, příští měsíc už bude jaro, s ním přijde stále teplejší počasí a snad už konečně i doba, kdy budeme moct předvést pořádné trendy boty pro rok 2021. Na jaké se tedy podle zpráv od módních stylistů letos dostane a ve kterých budete in?

Žabky už nebudou faux pas

Ano, je to tak. Vracejí se pohodlné žabky. Na letošní sezónu byly dokonce povýšeny na módní doplněk, nebudou tak tentokrát chápány pouze jako nezbytnost na pláž. V minulých letech se totiž žabky často považovaly spíše za módní faux pas. Zkuste hledat žabky zdobené, třpytivé, nebo naopak klasické a pohodlné. Mimochodem, jsou ideálním způsobem, jak ukázat světu dokonalou pedikúru.

Utrhněte se ze řetězu

Letos se vrací zpět robustní řetězy i jemné řetízky. Objevují se na oblečení, kabelkách a překvapivě i na obuvi. Ať už se rozhodnete pro nápadný kousek nebo jen nenápadnou ozdobu, budete trendy. Řetízek je ideálním způsobem, jak pozvednout nenápadné sandálky. Barvu kovu vždy laďte k ostatním doplňkům.

Návrat platformy

Boty na platformě jsou zpět! Toto světu oznámila módní návrhářka Stella McCartney, která je zakomponovala do své módní přehlídky. Jsou ideální, pokud potřebujete přidat pár centimetrů do výšky. Pokud třeba najdete pár se zlatým řetízkem, máte vyhráno! Dva trendy jednou ranou.

Nebojte se, uvažte se

Páskové sandály budou trendy i letos. Nebojte se a vyzkoušejte i takové páry, které se uvazují kolem nohy do poloviny lýtek. Uvidíte, jaká kouzla tenhle styl dovede. Dají se nosit téměř se vším: s klasickými bílými džínami, minisukní nebo maxi šaty. Právě díky své všestrannosti se tento trend 90. let stále vrací. Pokud hledáte pohodlnost, zvolte sandály bez podpatku nebo na platformě. Pokud si chcete prodloužit nohy ještě víc, zvolte vysoký jehlový podpatek.

Retro je věčné...

...a vděčné, říkáme. Prohledejte starý botník, protože se vracejí retro tenisky. Nebo si pořiďte takový pár, který bude vypadat, že byl vyrobený v osmdesátkách. Výhodou dnešní doby je to, že se tenisky dají nosit téměř ke všemu. Stejně jako páskové sandálky si je obujte k džínám, sukni a snesou se i s šaty ve sportovním střihu. Pohodlné a trendy zároveň.

Jak se vám nadcházející trendy líbí? Čím si chystáte obohatit botník?

Slovníček generace Z je plný zkratek: Etický hacker vysvětluje, co znamená THX, OFC nebo QR

Slovníček generace Z je plný zkratek: Etický hacker vysvětluje, co znamená THX, OFC nebo QR

Související články

Další články