6 základních kousků šatníku, které nikdy nevyjdou z módy: Tohle bude trendy i v roce 2021

6 základních kousků šatníku, které nikdy nevyjdou z módy: Tohle bude trendy i v roce 2021
Zdroj: Freepik.com/archiv módních značek/koláž Lifee.cz
Černá pouzdrová sukně je klasika, která z módy nevyjde. Sluší každé postavě a hodí se téměř na každou příležitost.Záleží pouze na tom, s čím ji zkombinujete.Ty odvážnější mohou zvolit i koženou variantu.
Malé černé si můžete vzít na spoustu společenských událostí, záleží na doplňcích.+ 6 fotek+ 7 fotek

Ačkoli se módní trendy neustále mění a s každou další sezónou se něco přidá a něco ubere, existuje pár základních věcí, které z módy nikdy nevyjdou. Inspirujte se naším rádcem a zjistěte, které kousky by rozhodně měly být ve vašem šatníku. Jejich výhodou je navíc i to, že jsou kombinovatelné téměř s čímkoli.

Petra Čermáková
Petra Čermáková 27. 01. 2021 09:59

Také se vám stane, že otevřete ráno skříň a řeknete si, že zase nemáte co na sebe. Stačí si ale pořídit pár nadčasových kousků, které jsou díky svému minimalistickému vzhledu kombinovatelné s čímkoli, takže vždy budete vypadat dobře. A jaké to jsou?

Praktická černá pouzdrová sukně

Prvním základním kouskem je hladká pouzdrová sukně ke kolenům. Pokud chcete být opravdu „chytrá horákyně“ a mít jistotu, že vám padne po mnoho sezón, vybírejte sukně elastické. Nebude tak hrát roli to, zda jste zrovna nějaké kilo přibrala nebo zhubla. Sukni pak můžete využít po celý rok, nehledě na roční období. Zkrátka opravdu praktický kousek kombinovatelný s podpatky i teniskami.

Elegantní malé černé

V průběhu běžného roku se člověku naskytne spousta společenských příležitostí. Přidejte si do svého šatníku jedny elegantní šaty, vhodné do práce i na večírek, které vám ušetří situaci „nemám co na sebe“. Pokud budou mít šaty pásek, krásně navíc zvýrazní váš pas. Zvolte pohodlný, ale kvalitní materiál. Pomocí doplňků pak šaty dolaďte dle příležitosti – s výrazným doplňkem a botami na svatbu, se sakem na konferenci.

Džínová bunda

Džínovou bundou můžete doplnit téměř cokoli – šaty, šortky, sukně i overaly. První džínové bundy se objevily na světe už koncem 19. století. V padesátých letech 20. století ale popularita džínových bund explodovala a stal se z nich módní evergreen. Je potřeba jen najít ten správný střih. Vyzkoušejte, zda vaší postavě sedí spíš vypasovaná, volná nebo kratší do pasu. Tu pak kombinujte klidně se vším!

Midi sukně

Pokud si přidáte tuto sukni do šatníku, garantujeme vám, že v ní strávíte celé léto. Midi sukně vypadají skvěle s obyčejným černým tričkem, halenkou, podpatky i teniskami. Zamilujete si je tak, že se jich nebudete chtít vzdát ani na podzim a v zimě. Proč taky! Vypadají skvěle i s kozačkami a koženou bundou.

Kožená bunda

A právě kožená bunda je dalším nadčasovým kouskem. Pokud máte s pravou kůží problém, zvolte kůži umělou nebo koženku. Jestliže nechcete vypadat příliš tvrdě, kombinujte ji s romantickými halenkami a jemnými vzory. Kožená bunda se postará o to, že budete vypadat stylově vždycky, ať už si pod ni oblečete oversized svetr, nebo maxi šaty.

Kašmírový svetr

Kašmír v sobě bude nést luxus i za 100 let. Je velice měkký, lehký a univerzální. Doporučujeme do kašmírového svetru ale investovat, a sáhnout tak po opravdu kvalitním kousku. Nejlépe vám poslouží svetr v neutrální barvě, s jednoduchým střihem a bez knoflíků.

Tak co, kolik z těchto kousků už máte ve svém šatníku?

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články