Otakar (36): Milování třikrát denně žádná partnerka nezvládla. Ta poslední doufá, že mě to přejde

Otakar (36): Milování třikrát denně žádná partnerka nezvládla. Ta poslední doufá, že mě to přejde
Zdroj: Freepik

Otakar si dlouho nechtěl přiznat, že je závislý na sexu. Vystřídal stovky žen, přičemž s žádnou nevydržel déle než půl roku. Stala se z toho posedlost. Pak narazil na jednu, která se do něj zamilovala. A on z toho dostal strach...

Šárka Žižková
Šárka Žižková 06. 05. 2021 13:00

Muž v mém věku by už měl mít stálou partnerku a nejlépe jedno dítě. Žen jsem měl spoustu, ale s žádnou jsem nevydržel déle než půl roku. Mám nutkavou potřebu partnerky střídat.

Potřebuji sex třikrát denně

Začalo to už v sedmnácti letech. Moje první holka v posteli se jmenovala Anežka. Byla o dva roky starší a ukázala mi, co to je mít skvělý sex. Vztah nám nevydržel a já hledal další holku, se kterou bych se oddával postelovým hrátkám. S každou další dívkou moje chuť po milování rostla. Zatímco jim to stačilo jednou denně, já měl vyšší nároky.

Byl jsem schopen sexu i třikrát za den. Bylo mi celkem jedno, kde a jak. Nebyla pro mě problém rychlovka v autě nebo na veřejných záchodech zaplivané hospody. Všechny vztahy měly jedno společné. Nepřekročily hranici šesti měsíců. Vždy se se mnou dotyčná rozešla se slovy: ,,Tak to nedám, nezlob se.“

Kdo si myslí, že jsem truchlil, tak se mýlí. Dovedl jsem střídat ženu za ženou a nemít žádné výčitky. Svého času mi to tak velmi vyhovovalo. Šel jsem do baru a sbalil první kost, která se nakrucovala u pultu. Jako pohledný chlap jsem neměl problém dostat ženskou do postele už po pár vteřinách obyčejné konverzace.

Po týdnu abstinence jsem zralý na prášky

Do daleké budoucnosti jsem nikdy nehleděl. Kamarádi už řešili rodinu a sňatek. Já jsem měl mezi nimi pověst toho, co se nikdy neusadí. Bral jsem to jako kompliment. Kdo z nich měl v posteli tolik žen jako já? Byl jsem hotový mistr. Netušil jsem však, že mám problém.

Moje sexuální hyperaktivita mě zahnala do úzkých. Přišlo totiž období, kdy se mi týden nedařilo mít sex. Dostavily se deprese a nervozita. Nedokázal jsem se soustředit na práci. Byl jsem podrážděný. Frustrace z nedostatku sexu se dostavila velmi rychle. Obvolával jsem svoje bývalky a pod záminkou společného oběda je lákal ven. Nutně jsem se potřeboval s někým vyspat.

Plán nevyšel, a tak jsem vyrazil do ulic. Obcházel jsem kavárny a hledal kořist. Jako bych byl najednou zakletý. Musel jsem doma začít pravidelně masturbovat. Abych se uklidnil a hodil se do normálu, musel jsem si dělat dobře několikrát denně. Když se hladina hormonů v těle srovnala, byl jsem to zase já. Věděl jsem ale, že si musím rychle někoho najít. Zkrátka, zajistit si pravidelný sex.

Nedokážu se ovládat

Po pár měsících mi svitla naděje. Do našeho domu se nastěhovala mladá holka. Hned jsem ji musel mít. Nedalo mi to moc práce. Půl roku jsem si ji jistil, aby mi neutekla. Plnila moje sexuální potřeby, ale bohužel se do mě zamilovala, o což jsem nestál.

Začala mluvit o rodině a společném bydlení. Z toho jsem měl vyloženě husí kůži. Nechtěl jsem se za žádnou cenu vázat. Jako jediná z těch stovek žen byla upřímná. ,,Táhne ti na čtyřicet. Na koho ještě čekáš? Vím, co se o tobě říká. Můžu ti pomoci, ale musíš mě k sobě pustit,“ nabídla mi.

Byla to tvrdá pravda, která mě velmi zasáhla. Slíbil jsem si, že toho střídání žen nechám. Vydržel jsem to sotva tři týdny. S Hankou máme tvořit pár, ale já i nadále chodím za jinými. Myslím, že to ví, ale stále věří, že se změním. Já mám strach, že se mýlí a čeká zbytečně…

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články