Lukáš (28): Přítelkyně přišla s nápadem, jak k sobě znovu najít cestu. Vůbec se mi to nelíbí

Lukáš (28): Přítelkyně přišla s nápadem, jak k sobě znovu najít cestu. Vůbec se mi to nelíbí
Zdroj: Freepik

Lukáš s Helenou procházejí krizí. Shodli se na tom, že chtějí vztah zachránit. Helča proto přišla s nečekaným návrhem. Usoudila, že jim pomůže, když spolu nebudou nějaký čas spát. Lukáš je z toho ale na dně, protože sex zoufale potřebuje.

Šárka Žižková
Šárka Žižková 16. 02. 2022 13:00

S Helenou (27) jsme se ocitli ve vztahové krizi. I když neřešíme žádný zásadní problém, někde to drhne. Oba to chceme překonat a vztah zachránit. Helena teď přišla s návrhem, který se mi vůbec nezamlouvá. Myslí si totiž, že by nám mohla pomoci sexuální abstinence.

Máme ve vztahu krizi

Myslím, že každý pár se hádá. Některý to překoná, jiný to odskáče. Abych byl upřímný, mám Helenu vážně rád. Je to hodný člověk, o kterého bych nerad přišel. Sám nevím, proč se poslední měsíce tak hádáme. Když se na věc kouknu z nadhledu, nic nám nechybí. Oba máme stabilní zaměstnání. Vyděláváme dost na to, abychom neživořili.

Helča velmi ráda navštěvuje různé výstavy a divadla. Já jsem sportovní typ, co si rád zajde do bazénu nebo do fitka. Splácíme byt, jezdíme na dovolené. Zásadní rozdíly mezi námi nejsou. I tak se ale poslední dobou hodně hádáme. Helču rozladí sebemenší blbost a já mám zase tendenci se hájit.

Problém je v tom, že jsme oba ztratili chuť se tomu druhému omlouvat. Naše hádky končí tím, že se urazíme a klidně kolem sebe tři dny chodíme jen tak. Ještě donedávna fungoval jako usmiřovací prostředek sex. Jenže podle Heleny to začíná drhnout i tam. Když před pár týdny přišla s tím, že má nápad, jak náš vztah zachránit, ochotně jsem ji vyslechl. Jenže ještě než to dořekla, chtěl jsem umřít.

Přítelkyně navrhla, abychom na čas vynechali sex

,,Myslím, že pokud chceme náš vztah zachránit, měli bychom spolu na nějaký čas přestat spát,“ navrhla. ,,A v čem nám to jako pomůže?“ zděsil jsem se. ,,Budeme mít na sebe větší chuť,“ reagovala. ,,Já mám na tebe chuť pořád. Nepřijde mi to jako dobrý nápad,“ oponoval jsem. ,,Já už se tak rozhodla. Je třeba náš vztah pročistit a sex je skvělý nástroj,“ trvala si na svém.

,,A jak dlouho spolu nebudeme spát?“ informoval jsem se naštvaně. ,,Jak to bude nutné. Možná měsíc, možná půl roku. To poznáme sami, kdy už je čas,“ pronesla a mě polilo horko. Jsem totiž ten typ, co sex potřebuje alespoň dvakrát týdně. Takže už po 14 dnech, co jsme spolu nespali, mě svědila kaťata.

Helena se tvářila, že to v pohodě zvládá. Navíc, to bych měl doplnit, zakázala i masturbaci. Okomentovala to tím, že se prostě musím ovládat. Říkám vám, že po měsíci, kdy jsem byl bez sexu, jsem myslel, že vyletím z kůže. K tomu všemu se Helena začala zničehonic doma producírovat v prádélku. To nikdy předtím nedělala.

Jsem zvědav, jak dlouho ještě budu trpět

Kudy chodí, tudy mě dráždí. Nechá si mě klidně zavolat do koupelny, abych jí umyl záda, ale nesmím se jí ani pořádně dotknout. Po dvou měsících, kdy už mi to lezlo na mozek, jsem po ní jednoduše vyjel. Líbali jsme se, už jsem jí zajížděl rukou pod tričko a myslel si, že mám vyhráno. Ona to ale celé stopla, že ještě není ten správný čas.

Je pravdou, že jsme se přestali tolik hádat. Upřímně - nemyslel jsem si, že by nám sexuální abstinence mohla nějak prospět. Osobně se nemůžu dočkat, až se na Helenu vrhnu. Mám na ni takovou chuť, že se budu chtít milovat týden v kuse. Myslím si, že ještě tak měsíc a pustí mě k sobě. Doufám, že to bylo poprvé a naposledy, co mě nechala takhle trpět.

Další příběhy ze života →

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články