3 znamení zvěrokruhu, která zřídka dorazí na schůzku, kterou jste si domluvili

3 znamení zvěrokruhu, která zřídka dorazí na schůzku, kterou jste si domluvili
Zdroj: Freepik

Něco si domluvíte a očekáváte, že to bude platit. Opak je pravdou. Některá znamení zvěrokruhu zkrátka nikdy neumějí dodržet to, co slíbí. Podívejte se s námi, která to jsou!

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 09. 06. 2021 07:00

Tito lidé snadno zapomenou, že se s vámi domluvili na schůzce. Buď to pro ně není důležité, nebo mají myšlenky někde úplně jinde. Není proto od věci jim setkání neustále připomínat. I když ani pak nemáte jistotu, že dorazí. O kterých znameních zvěrokruhu je řeč?

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Jsou tak rozlítaní, nesoustředění a věčně v pohybu, že pokud jim to nepošlete do mailu, nemají páru, co jste si domluvili. Nezapomenou na to, co je pro ně důležité a co se jich výslovně týká. Pokud jim však řeknete, že se mohou případně ozvat či jakýkoliv další neurčitý termín, jste absolutně v háji.

Vodnáři vnímají čas jako něco, co slouží primárně jim a nejsou jeho otrokem. Pokud od nich něco chcete, řekněte to hned a narovinu. A dvakrát jim to připomeňte. Připravte se na to, že pokud Vodnář volá s tím, že chce schůzku přeložit a má pro to vážný důvod, často si vymýšlí. Vodnáři totiž umějí fungovat i v těch nejnáročnějších chvílích a co je pro ně důležité, to dodrží.

Ryby (21. 2. - 20. 3.)

Nic pro ně není dostatečně důležité. Myslí si, že jsou lepší než ostatní a podle toho také jednají. Pokud s vámi mají schůzku a dostane se jim lepšího programu, nedají vám přednost.

S Rybou se neustále ujišťujte, že ví, co jste si domluvili a počítá s tím. A dvakrát jí během dopoledne zavolejte nebo napište. Pokud na schůzku i tak nedorazí, neobtěžujte se zkoumáním toho, co se mohlo stát a zda nemáte nabídnout termín jiný. Pokud Ryba nedorazila, normálně se na vás vykašlala.

Rak (22. 6. - 22. 7.)

Raci jsou požitkáři. Což znamená, že si umějí užívat dlouhé obědy s obchodním partnerem, ale klidně zruší schůzku pro rychlovku na stole v kanceláři se svou milenkou. Nic u nich není jisté, v práci fungují úplně jinak než doma. Často jsou nespolehliví a nevedou si svědomitě ani diář.

Lépe řeší ad hoc problémy, kdy za nimi přijde kolega do kanceláře. Pokud jim zavoláte nebo pošlete mail, budete mít štěstí, když odpovědí. A schůzku si raději plánujte u nich v kanceláři. Protože když tam za nimi přijdete, budete mít jistotu, že je tam najdete. Většinou.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články