3 znamení zvěrokruhu, ze kterých se rekrutují nejhorší tchyně

3 znamení zvěrokruhu, ze kterých se rekrutují nejhorší tchyně

Jeden moudrý citát říká, že tchyní se žena nestává, tou se musí narodit. Zřejmě neexistuje nikdo, kdo by s maminkou svého partnera neměl nepříjemný zážitek. Mít za tchyni ženu narozenou v následujících třech znameních zvěrokruhu je ale obzvláště náročné.

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 06. 06. 2021 07:00

Každá matka si ráda myslí, že ví, co je pro její dítě nejlepší. A pokud se stane tchyní, toto přesvědčení se násobí. Která znamená zvěrokruhu jsou postrachem všech snach a zeťů?

Ryby (21. 2. - 20. 3.)

Na první pohled vypadají jako ty nejpřátelštější osoby na světě, ve skutečnosti jsou to pěkné mrchy. Jsou zarytě přesvědčeny, že pro své děti chtějí to nejlepší a nikdo jiný jim to dát neumí.

Můžete si tak myslet, že jste získali mimo tchyni i jednoho z nejlepších přátel, ve skutečnosti však máte nepřítele, který zkoumá každý váš krok. A pokud vás její dítě bude bezmezně milovat, o to víc vám půjde po krku. Nejvíce má přece milovat ji!

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Falešní Vodnáři nemají do chování Ryb tak daleko. Na každého se usmívají, ale za rohem vás pomluví do morku kostí. Jsou neupřímní, majetničtí a falešní. Jako snachy nejsou Vodnáři o moc lepší.

Často bojují proti matkám svých partnerů, aby je vyřadily z jejich života. Potřebují být první, obdivovaní a nikdo jim nesmí stát v cestě.

Váhy (23. 9. - 23. 10.)

Jsou tak přátelské, až vám to zkrátka přijde divné. Pokud uděláte něco proti jejich vůli, okamžitě vám to předhodí. Jsou příznivci až trapné upřímnosti, zejména po skleničce vína.

Proto vás mohou rozhovorem zaskočit, a to zejména ve chvíli, kdy to vůbec nečekáte. Většinou nemá cenu s nimi diskutovat. Pokud máte děti, jsou Váhy ještě horší. Mluví zkrátka do všeho a na vše mají názor.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články