3 znamení zvěrokruhu, která jsou až přehnaně upřímná a rozhodně si neberou servítky

3 znamení zvěrokruhu, která jsou až přehnaně upřímná a rozhodně si neberou servítky
Zdroj: Freepik

Jste příznivci toho, když s vámi druzí mluví narovinu, nebo to máte přesně naopak? Představujeme vám tři znamení zvěrokruhu, která jsou někdy upřímná až moc.

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 05. 06. 2021 07:00

Tito lidé říkají ostatním pravdu do očí a nestydí se za své názory. Bohužel ne každý je připravený takové jednání přijmout. Proto pokud patříte mezi citlivější jedince, mějte se před těmito znameními zvěrokruhu na pozoru!

Beran (21. 3. - 20. 4.)

Zakládají si na tom, že jsou vždy fér a jednají tak i s ostatními. Dávají si velký pozor na svou karmu a nechtějí si ji čímkoliv pokazit. Můžete se spolehnout, že s vámi budou vždy jednat v naprosté upřímnosti. Pokud je druzí zradí, odhodí opatrnost a bojují za svou čest.

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

Mají v sobě obrovskou sebejistotu. Cokoliv chtějí, druhým řeknou. Jsou skvělými nadřízenými, protože se nebojí nepříjemných rozhovorů. Nemají rádi, pokud jim někdo odporuje. Často však mají své argumenty připraveny velmi dobře a nenechají vás se s nimi hádat.

Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

Na rozdíl od Střelce jsou velmi nejistí, což skrývají za silná slova. Raději ukážou na nedostatky druhých. Pokud se jich ptáte na upřímný názor, okamžitě vám ho řeknou a neberou si servítky. Zvlášť pokud mohou říct něco negativního, jsou ve svém živlu. Rádi druhým radí, i když se jich nikdo neptá.

Zdroje informací:

astrofame.com

yourtango.com

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články