3 znamení zvěrokruhu, která by o víkendu nejraději nevylezla z postele

3 znamení zvěrokruhu, která by o víkendu nejraději nevylezla z postele

Těšíte se o víkendu na pořádný výšlap, nebo raději proležíte veškeré volno u televize? Podívejte se s námi na ty lidi, kteří na konci týdne podle horoskopu nejraději nevylezou z postele.

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 03. 06. 2021 07:00

Nemuset nic dělat, jen sledovat jeden díl oblíbeného seriálu za druhým, případně kvalitní filmy, a zobat k tomu něco dobrého, to je snem zrozenců v následujících třech znameních zvěrokruhu.

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Výletem sice nepohrdnou, ale pokud jim nabídnete den proválený v posteli a kopu jídla, nikdy vám neřeknou ne. Milují blízkost, kterou s partnerem při lenošivých dnech získávají, a rádi si užívají nicnedělání.

I kvůli tomu, že je to pro ně příležitost, jak vzít do ruky notebook a trochu pracovat - znáte ty Vodnáře. Proto berte jejich formu relaxu s rezervou. Všichni už dávno víme, že Vodnáři neumějí odpočívat.

Ryby (21. 2. - 20. 3.)

Líné Ryby, proválené dny a nekonečné seriály. To je jejich. Často si tak užívají plnou pozornost, kterou jim v tu chvíli partner věnuje. Jsou nepřekonatelní romantici, proto pokud se o ně při proválených dnech bude někdo starat, vařit jim a ještě jim to nosit pod nos, zkrátka nevylezou z postele.

Jejich nejlepší vzpomínky jsou právě z těch dnů, kdy mohou odpočívat a nedělat vůbec nic. Na rozdíl od Vodnářů skutečně odpočívat umějí a to naprosto vědomě.

Blíženci (22. 5. - 21. 6.)

Často se v proválených víkendech podřizují svému partnerovi, protože sami neumějí v práci zpomalit. Pokud mají vedle sebe někoho, kdo je donutí se zastavit a pořádně spát, budou mu neskonale vděční.

V tu chvíli se přeladí na notu, že si odpočinout zkrátka musejí, zahájí maraton seriálů a válejí se. Nejdůležitější je spousta jídla kolem! Blíženci jsou požitkáři, bez dobrot je na odpočinkový víkend vůbec nelákejte.

Zdroje informací:

wattpad.com

lifehack.org

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články