3 znamení zvěrokruhu, která věří na minulé životy. Patříte mezi ně i vy?

3 znamení zvěrokruhu, která věří na minulé životy. Patříte mezi ně i vy?
Zdroj: Unsplash

Jste přesvědčení o tom, že na tomto světě nejste poprvé? Říká se, že nejen karma rodu působí několik generací dozadu. I minulé životy a to, s čím přicházíme na tento svět v určitý moment, má svůj smysl. Která tři znamení zvěrokruhu věří, že život smrtí nekončí?

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 01. 06. 2021 07:00

Jste realisté a svůj život vidíte jako důsledek biologického procesu, nebo naopak věříte v duchovno a vyšší smysl života? Pojďte se s námi podívat na to, kteří lidé jsou podle horoskopu přesvědčení, že mají za sebou už minimálně jeden život.

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Duchovně založení Vodnáři jsou vhledu do svých minulých životů velmi nakloněni. Zajímá je, s jakým úkolem a za jakým účelem na tento svět přišli a pracují na svém nejlepším já.

Pokud cítí, že jsou v tomto životě zatížení karmou, intenzivně pracují na jejím očištění. Jednají vždy v nejlepším zájmu všech, neradi k sobě přivolávají negativní energie. Dbají na to, aby žili v harmonii.

Beran (21. 3. - 20. 4.)

Reinkarnaci vnímají jako přirozený proces, nikdy je ani ve snu nenapadlo, že by to mohlo být jinak. Žijí v souladu s vyšším smyslem a věří na nesmrtelnost duše. Pokud řeší jakýkoliv problém, hledají v tom zatížení z minulosti. Své hříchy z minulého života pečlivě napravují dobrými skutky.

Panna (23. 8. - 22. 9.)

Jsou velmi duchovně založení. Často mluví se svými předky a věří na život po životě. Reinkarnace je pro ně velmi intenzivní záležitost, vědí, že na tento svět přišli s určitým posláním.

Ve svých snech se do minulých životů často vracejí. Pokud jsou dostatečně uvědomělí, dokážou rozpoznat, jak v minulých životech fungovali.

Zdroj informací:

astromix.net

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články