3 znamení zvěrokruhu, která milují knihy a neumějí si bez nich představit život

3 znamení zvěrokruhu, která milují knihy a neumějí si bez nich představit život
Zdroj: Freepic.com

Jste vášnivými čtenáři, kteří bez dobré knihy nedají ani ránu? Pokud ano, neudivilo by nás, kdybyste patřili mezi následující tři znamení zvěrokruhu.

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 29. 07. 2021 07:00

Ať už dávají přednost elektronické čtečce, nebo sáhnou po tištěné knize, která voní po nových informacích a příbězích, tato znamení zvěrokruhu pokládají četbu za nejlepší volnočasovou aktivitu. Prozradíme vám také, jaké žánry preferují.

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Jsou vášnivými čtenáři, pro které je nejlepší dekorací obývacího pokoje velká knihovna. Rádi si za knihy zaplatí a cíleně je sbírají. Milují vše od beletrie až po seberozvojovou literaturu, podle nálady žánry střídají.

Kniha je pro ně vítaným relaxem, při kterém se ponoří do prostoru plného příběhů a historie. To je důležité říct, Vodnáři milují historické romány! A především literaturu, která se věnuje druhé světové válce.

Beran (21. 3. - 20. 4.)

Jejich knihovna obsahuje hlavně seberozvojovou literaturu a romány. Milují šťastné příběhy, při kterých zapomenou na šeď všedních dní. Nechávají se unášet na vlně pozitivna, která jim dělá dobře na duši.

Knihy dlouho neskladují. Koupí si je a když je dočtou, posílají je dále. Rádi o knihách mluví a recenzují je. Mají velký přehled, a proto dokážou knihu zhodnotit ze všech možných úhlů.

Panna (23. 8. - 22. 9.)

Rádi se dozvídají nové, sami si však knihy nekupují. Nejraději je dostávají nebo si je půjčují v knihovnách. Často jsou od malička vedeni ke čtení, v dospělosti pak dědí obrovské knihovny plné vzácných výtisků.

Elektronické čtečky jsou pro ně pohodlnější než papír, často tak vlastní právě ty. Dokážou si dlouze povídat o tom, co se v knize dozvěděli. Vědí toho mnoho, i proto jsou vyhledávaným společníkem pro intelektuální debaty. Vyvažují tak svou aroganci.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články