4 znamení zvěrokruhu, která jsou kreativní při výběru dekorací a mají cit pro bytový design

4 znamení zvěrokruhu, která jsou kreativní při výběru dekorací a mají cit pro bytový design
Zdroj: Freepik

Čeká vás zařizování bytu či domu a hledáte inspiraci? Pak byste se měli obrátit na některé z těchto čtyř znamení zvěrokruhu! Podle hvězd mají totiž velký talent vybrat ty nejhezčí dekorace.

Jana Pospíšilová
Jana Pospíšilová 26. 07. 2021 16:00

Stejně jako v módě i ve výběru vybavení či výzdoby bytu se vkus jednotlivých lidí značně liší. Někteří milují barvy a designové kousky, jiní se cítí nejpohodlněji, když je vše minimalistické a čisté. Existují ale čtyři znamení zvěrokruhu, kterým hvězdy daly do vínku zvláštní cit pro to, jak učinit domov estetickým, stylovým a trendy.

Rak (22. 6. - 22. 7.)

Raci to doma prostě milují. Mají zde vše pod kontrolou, tráví tu čas se svými blízkými a dobře se o ně starají. Aby se všichni cítili dobře, klade toto vodní znamení zvláštní důraz na harmonické vybavení. Není neobvyklé najít v jeho domácnosti spoustu fotografií jeho přátel či členů rodiny. Vkusné uspořádání bytu působí osobním a stylovým dojmem, který hosté vždy obdivují.

Býk (21. 4. - 21. 5.)

Lidé, kteří se narodili v Býku, mají rádi vše vznešené a luxusní. Místo toho, aby zaplnili prostor spoustou drobných dekorací, raději investují do originálních kousků. Ať už jde o uměleckou malbu, efektní sochu nebo speciální vázu, důležité je, aby to bylo elegantní a okouzlující.

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

I když Střelci touží po dobrodružství a velmi je lákají dálky, stále si cení pěkně zařízeného a útulného domova. Je to jejich útočiště, kde si mohou po výletu odpočinout a v klidu zpracovat nabyté dojmy. Zároveň jejich domov obvykle připomíná vzrušující pokladnici se širokou paletou suvenýrů z jejich cest. Pokud navštívíte Střelce, není neobvyklé, že na vás díky výzdobě jeho bytu dýchne atmosféra zcela jiného místa.

Panna (23. 8. - 22. 9.)

Panny jsou známé svým perfekcionismem a zařizování domácnosti by nikdy nenechaly náhodě. Každá dekorace má své místo, barvy jsou perfektně sladěné, různé textury a materiály se krásně doplňují a vždy je zde cítit pozitivní nálada. Toto zemské znamení dělá vše pro to, aby se zde všichni cítili dobře.

Zdroj informací:

freundin.de

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články