Co o vás prozradí barva laku na nehty: Kým lomcuje vášeň a kdo se nebojí dobrodružství?

Co o vás prozradí barva laku na nehty: Kým lomcuje vášeň a kdo se nebojí dobrodružství?
Zdroj: Freepik
Červená barva na nehtech je moderní klasika. Patří odvážným a dramatickým ženám.Oranžovou barvu volí spontánní a temperamentní ženy.Tmavší odstín růžové vypovídá o hravosti, odvážnosti a eleganci.Nositelky černých nehtů chtějí poukázat na svou temnou stránku. + 1 fotka+ 2 fotky

Pokud máte rády upravené ruce, nejspíš používáte i nějaký lak na nehty. Věděly jste, že podobně jako kterákoliv barva, kterou máte v oblibě, i barva laku o vás něco vypovídá? Co o sobě můžete zjistit?

Lucie Cermanová
Lucie Cermanová 05. 04. 2021 12:00

Barvy nehtů mohou vyjadřovat vaši momentální náladu nebo být doplňkem k oblečení. Ve skutečnosti o vás ale prozrazují ještě mnohem víc.

Oranžové nehty

Oranžová barva se hodí nejen na jaře a na podzim. Tento odstín si nejspíš zvolí spontánní ženy či temperamentní osoby, které jsou kreativní a rády se vyhřívají v paprscích léta. Zároveň jsou přátelské a milují zábavné cestování.

Šedé nehty

Šedá je symbolem elegance a je velmi populární. Ostatně podle americké korporace Pantone je právě šedá barvou roku 2021. Tento chladný módní vzor volí kultivovaní lidé, které charakterizuje vyrovnanost.

Červené nehty

Červená barva má spoustu odstínů, přičemž každý říká trochu něco jiného. Červená v barvě rajčat může znamenat naštvanost, vínový odstín patří smyslným ženám. Tyto ženy jsou odvážné, vášnivé a dramatické. Červená je zkrátka moderní klasika.

Neonové nehty

Neonové nehty jsou poměrně odvážné a sahá se po nich hlavně v létě. Žlutá je vysloveně propojena se sluncem a teplem. Přednost jí dávají spontánní extrovertní ženy se skvělým smyslem pro styl.

Černé nehty

Po černé sahají citlivé osoby. Nemusí být nutně introvertní, ale jsou velmi opatrné, s čím se svěří druhým osobám. Nositelky černé barvy jsou nejen vyznavačkami stylu gothic, ale také těmi, které se bouří proti všemu obyčejnému a chtějí ukázat temnotu své osobnosti. Nosí je kreativní a rebelské typy dívek a žen.

Modré nehty

Také modrá barva laku na nehtech vypovídá o kreativitě. Zároveň nabízí celou řadu odstínů. Modrou nosí zábavné ženy a povahy, které rády experimentují. Máte z nich pocit, že jejich život je skutečně žitý naplno a nabušený vzrušením.

Růžové nehty

Růžovou je možné zvolit v pastelových odstínech, ale také tmavších nebo neonových. Korálová barva naznačuje uvolněnost. Růžové nehty by měly vypovídat o ženské a koketní stránce jejich nositelky. Světle růžové předvádějí dívčí a sladkou stránku. Většinou po ní sahají tišší ženy, které nechtějí vynikat, také bývají skvěle upravené a profesionální. Oproti tomu tmavší odstín je hravý, odvážný, elegantní a sexy. Nosí ho spontánní, sebevědomé a zábavné ženy.

Vínové nehty

Temné a hluboké odstíny této barvy symbolizují eleganci, ale také trendy ženu a osobnost, která má ráda zajímavé výzvy.

Zelené nehty

Zelená barva vyjadřuje odvahu a propojení se zemí. Tyto ženy jsou dobrodružné a velmi rády riskují.

Nude nehty

Tyto nehty vypovídají o eleganci a nezávislosti nositelek. Člověk s nimi snadno zapadne kamkoliv. Nosívají je milé osoby.

Bílé nehty

Říká se, že bílou barvu nosí ženy, které našly pramen mládí. Symbolizuje eleganci a svěžest. Tyto osoby bývají sebevědomé a dobře vědí, co chtějí. Sluší tmavším tónům pleti, a naopak by se jí měly vyhýbat ženy s velmi světlým odstínem pokožky.

Francouzská manikúra

Klasická francouzská manikúra vypovídá o okouzlující konzervativní stránce osobnosti nositelky. Nehty stačí pouze zdůraznit, není potřeba je zásadně měnit.

Tmavě hnědé nehty

Hluboká barva je propojením se zemí. Naznačuje smělou, energickou ženu, která si dokáže zajistit autoritu. Tyto osoby bývají přátelské, ale musíte se jim přiblížit.

Akcenty na nehtech

Malované květinové vzory ukazují, že se jedná o milou a zdvořilou nositelku, která je velmi odpovědná a důvěryhodná. Odvážný malovaný design vypovídá o kreativitě a zdůraznění umělecké stránky.

Zdroje informací:

thebeautygypsy.com

thelist.com

twentytwowords.com

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články