Léto ve znamení růžové: Slováková i Myslivcová podlehly kouzlu barevných vlasů

Nela Slováková zvažovala růžové vlasy dost dlouho, bála se totiž, že by se jí to třeba nemuselo líbit a vypadala by otřesně. Nakonec se masku rozhodla vyzkoušet na dovolené na Bali a úplně se do změny zamilovala.
Zdroj: Instagram
Dominika Myslivcová se o své vlasy stará příkladně. Nedá dopustit na péči vlasového mága Tomáše Arsova, který jí na hlavě vždy vykouzlí dokonalost. Nejinak tomu bylo i v případě její růžové éry.Nela Slováková zvažovala růžové vlasy dost dlouho, bála se totiž, že by se jí to třeba nemuselo líbit a vypadala by otřesně. Nakonec se masku rozhodla vyzkoušet na dovolené na Bali a úplně se do změny zamilovala. Tereza Mašková je svými růžovými vlasy známá. Je na rozdíl od ostatních finalistů SuperStar lehce rozeznatelná. Terezie Kovalová je volnomyšlenkářská hudebnice, která ráda experimentuje. A růžové vlasy k tomu rozhodně patří.+ 1 fotka+ 2 fotky

Pokud sledujete Instagram nebo YouTube známých českých blogerek, pak jste jistě i vy zaregistrovali, že v poslední době jich má čím dál tím více narůžovělé vlasy. Možná si myslíte, že je to moc odvážné a extravagantní, kdy si ale dovolit takovýhle potřeštěný kousek než právě v létě. Navíc budete vypadat absolutně trendy!

Petra Járková
Petra Járková 19. 07. 2019 10:00

Kdo propadl růžové

Trendu růžových vlasů podlehlo v naší kotlině mnoho celebrit a ty slovenské nezůstaly o nic pozadu. Blogerka a podnikatelka Nela Slováková je vyzkoušela na dovolené, blogerka Dominika Myslivcová ani nečekala na léto a nedočkavě se do téhle trendy barvy vrhla už na podzim. Růžové vlasy měla také Terezie Kovalová a před pár lety jim propadla i slovenská zpěvačka Dominika Mirgová.

Vlasová kosmetika

Všechny celebrity, které této růžové mánii propadly, nechodily nikam do salonů k vlasovým mágům, ale používaly stockholmskou značku Maria Nila. Konkrétně masky Colour Refresh, které jsou 100% veganské a neobsahují ftaláty ani parabeny. V nabídce najdete spoustu barev, od přírodních (hnědá, měděná, černá) až po růžovou, modrou a fialovou. Záleží jen na vás, kterou vyzkoušíte, díky této již připravené a snadno použitelné masce totiž můžete zvýraznit intenzitu barvy nebo změnit barvu vlasů. Zakoupit je můžete v parfumeriích Notino.

Jak nanášet masky

Nanášení masky je snadné, což jistě oceníte. Rozhodně nebudete muset sedět několik hodin v kadeřnictví a stihnete tak během dne zařídit mnohem víc věcí. Třešničkou na dortu je, že když už vás nebudou vaše nové vlasy bavit, stačí je třikrát umýt a růžová či jiná barva je pryč.

Jak tedy na to:

Umyjte vlasy šamponem a důkladně opláchněte vodou. Tímto budou vlasy připravené na ošetření a pigmenty masky se snadno navážou na vlasová vlákna.

Vymačkejte z vlasů nadbytečnou vodu a jemně vysušte vlasy ručníkem.

Naneste masku Colour Refresh na vlasy nebo jen na požadovanou část pomocí hřebenu nebo prstů. Doporučujeme použít ochranné rukavice.

Potřebné množství se liší od typu vlasů. Záleží na délce, hustotě a kvalitě vlasů.

Nechte působit po dobu 3-10 minut v závislosti na požadované intenzitě barvy.

Poté důkladně opláchněte z vlasů veškerou přebytečnou barvu. Péči dokončete kondicionérem, tím dojde k uzavření vlasové kutikuly.

JAK SLUŠÍ ČESKÝM CELEBRITÁM RŮŽOVÁ UVIDÍTE V GALERII:

Související články

Další články