Hydratační séra a oleje. Vlasoví pomocníčci pro nádhernou hřívu

Hydratační séra a oleje. Vlasoví pomocníčci pro nádhernou hřívu
Zdroj: Unsplash.com
Tento olej můžete použít jak na vlasy i tělo, dodává výživu, hebkost a nádherně voní. Nuxe, 50ml, 440 Kč. Balzám je vyroben z olejů, másel a vrátí vašim vlasům přirozenou krásu. Vlasový krém Lush, 100 ml, 525 Kč. Tento šampón vrátí unaveným vlasům sílu a život. Klorane, 400 ml, 385 Kč. Hydratační emulze je určena na poškozené vlasy, díky olejům jim zajistí dokonalou hydrataci. Framesi, 150 ml, 381 Kč.+ 3 fotky+ 4 fotky

Říká se, že vlasy jsou korunou krásy, především pak u žen. Je to jedna z prvních věcí, které si člověk při pohledu na druhého všimne, a tak si rozhodně zaslouží náležitou péči a pozornost.

Andrea Mrkosová
Andrea Mrkosová 28. 07. 2019 14:00

Představte si, že jdete po ulici a okolo vás projde slečna, která má nádherné lesklé a pevné vlasy. Hned se za ní otočí spousta žen, ale i mužů, protože vlasy jsou magnetem pro oči.

Už v dávných dobách si ženy na vlasech daly hodně záležet, splétaly si je do drdolů, copů, dlouho a šetrně si je česaly. Také si do nich často dávaly spony a okrasné květiny, protože věřily, že cizí člověk má moc odčerpat energii pouhou fascinací. Okrasné předměty měly od ostatních odpoutat pozornost. Na druhou stranu, vlasy prý slouží jako takové anténky, pomocí nichž do sebe energii vsakujeme. Z vlasů se dá vyčíst i to, jakou má člověk životní a duševní sílu a zdravotní stav.

V dnešní době na hlavě můžeme nosit prakticky cokoliv. Panuje velká benevolence a vůbec nezáleží na tom, zda nosíme dlouhé, krátké, kudrnaté nebo rovné vlasy. Jedno však platí pokaždé - kvalitní péče o vaši hřívu...

Jednou ze základních věcí je, abyste se cítila dobře s tím, co máte na hlavě. Spokojenost je základem všeho! Pokud je trendy ofina, jenže vy se s ní vůbec necítíte dobře, nelámejte to přes koleno. Svět na tom nestojí.

Po jedné věci nicméně touží všechny ženy bez rozdílu - chtějí mít krásné, zdravé a pevné vlasy. V dnešní době žehliček, fénů a klimatizací se bohužel bez malých pomocníčků neobejdeme.  O používání kvalitních šamponů, kondicionérů a masek se zmiňovat nemusíme. To je základ. Čím ale ještě podpořit vlasy a mít hřívu jak z reklamy?

Naprosto úžasná jsou hydratační séra a olej na vlasy, které vašim vlasům dodají potřebný lesk a zacelí je.

Speciální péči dopřejte svým vlasům v období dovolené, kdy jsou vystaveny jak slunečnímu záření, slané a mořské vodě. Jejich struktura se rázem změní a hydrataci potřebují mnohem větší.

PODÍVEJTE SE DO GALERIE NA PRODUKTY, KTERÉ VÁM S PÉČÍ POMOHOU:

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články