Den otců se blíží: Tipy na ty nejoriginálnější dárky pro muže

Den otců se blíží, nezapomeňte na dárek
Zdroj: Pixabay
Pánský šampón v luxusním obalu je vhodným dárkem pro všechny mužeUniversální gel 4 v 1 - vousy, obličej, vlasy i tělo v originálním baleníPéče o vousy je důležitá, tatínek jistě balzám oceníVoucher do barbershopu potěší každého tatínka, který se o sebe stará+ 5 fotek+ 6 fotek

Den matek máme za sebou a neměli bychom zapomínat ani na Den otců, který vychází na neděli 16. června. Samozřejmě je nám jasné, že vybírat dárky pro tatínky je mnohem těžší, proto vám přinášíme inspiraci na ty nejlepší.

Petra Járková
Petra Járková 14. 05. 2019 08:00

V dřívějších dobách oslavovali tatínci svůj svátek na Josefa. Postupně se však tento den ustálil na třetí červnovou neděli, kdy slaví svůj den většina otců v Evropě. Třetí červnová neděle je tedy nepsaným, avšak všeobecně známým a oslavovaným dnem všech otců.

Pokud chcete udělat svým tatínkům radost, vsaďte na klasiku. Ideálními dárky jsou vouchery do barbershopů, kosmetika, nějaká ta lahvinka nebo třeba relaxační víkend.

Dopřejte mu den jen pro něj

Poslední dobou se těší velké oblibě návrat pánských holičství, kde si muži přijdou na své. V podstatě je to takový novodobý pánský klub. Darujte svému tátovi voucher na opravdový zážitek do prvního českého klasického holičství, které bylo u nás v ČR otevřeno.

Thomas’s Barbershop je originální klasické holičství, kde se od roku 2010 holí břitvou. Tento salon není pouze holičství, ale místo pro opravdové muže. Váš tatínek si zde užije dokonalou péči o zevnějšek. Pouze zde si může dopřát oholení klasickou metodou hot towel, kterou si dopřávali naši dědečkové. Věřte, že z Thomas’s Barbershop odejde maximálně spokojený, upravený a bohatší o pořádný chlapský zážitek, při kterém si může dopřát i sklenku whisky.

Kosmetika pro opravdové muže

Pokud byste k voucheru do barbershopu ještě ráda něco přibalila, rozhodně to může být něco z pánské kosmetické řady Thomas’s Barbershop, která nabízí mnoho zajímavých produktů. Chybu nikdy neuděláte s kvalitním parfémem, kolínskou nebo tělovou kosmetikou.

Lahvinka dobrého vínka

Pokud si dá váš tatínek rád skleničku něčeho opravdu kvalitního, rozhodně doporučujeme Crémant z vinařství Vinselekt Michlovský, které patří k nejlepším u nás. Například Crémant Blanc de Noir 2009 ho potěší vůní lesních ostružin a chutí sušeného ovoce. Perfektně se bude hodit například ke kanapkám s kaviárem.

Luxus se šampaňským v ruce

Svěží sekt Crémant Pinot - Chardonnay 2015, je vyroben klasickou metodou kvašení v láhvi „méthode traditionnelle“ po dobu minimálně 18 měsíců. Bisquitově cereální buket müsli tyčinky s kandovaným bobulovým ovocem doprovází jemné tóny pečených panenských jablíček se svěžími kyselinami a sprašovou mineralitou v závěru. Další skvělou volbou je svěží sekt Crémant Pinot - Chardonnay 2015.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články