1. máj, lásky čas, se blíží: Češi k polibkům pod třešní přidávají i drobné dárky. Inspirujte se!

Májové náramky jsou vkusné, stylové a za skvělou cenu.
Zdroj: Brašnářství Tlustý
Romantika a relax k 1. máji patří.Užijte si na svátek lásky jeden druhého.Jarní parfém Pink Iris potěší každou ženu.Májové náramky jsou vkusné, stylové a za skvělou cenu.+ 2 fotky+ 3 fotky

Valentýn, nebo 1. máj? I když obliba únorového svátku zamilovaných u Čechů roste, stále u nich vede oslava lásky 1. května. K tomu neodmyslitelně patří polibky pod rozkvetlou třešní. I to se ale mění – přibývá párů, které si tento den rády zpestřují osobitými dárky.

Petra Járková
Petra Járková 23. 04. 2019 16:00

Romantické večeře, šperky nebo květiny – tyto dárky patří ke klasikám Valentýna. Oproti Valentýnu se s Prvním májem dárky nespojují, a pokud ano, tak jde hlavně o symbolické drobnosti. Zatímco Valentýn je spojen se symboly srdce a červenou barvou, májové dárky jsou neutrálnější, spojené s příchodem jara a zpravidla nositelné v průběhu celého roku. Na Valentýna obchody valentýnskými dárky přetékají, ale na tradiční český svátek lásky a zamilovaných obchodníci stále trochu zapomínají.

Čechům se za květnový svátek zamilovaných stále příliš utrácet nechce, vedou drobnosti a osobitost. „Každý rok se na nás obracejí tisíce lidí se žádostí o vymyšlení nějaké drobnosti ke svátku 1. máje. Tak jsme jim vyhověli a dali do oběhu stylový náramek. Lidem se tento nápad líbí, je to originální, nestojí to moc – cena náramku je 490 korun - a každý rád udělá své milé radost. Májové náramky si hodně kupují i slečny samy pro sebe, některé naše zákaznice si je pořizují i do sbírky. Zatímco první rok jsme vyrobili 200 kusů májových náramků, letos to budou už dva tisíce,“ uvedl Ivan Petrův.

Každý rok mají májové náramky jiný vzhled – ty loňské zdobily například třešňové květy. Letošní náramky budou hravé, barevné a něžné – pro každý rok je připraven originální design v několika barevných variacích, aby pánové svým láskám mohli pořídit náramek v jejich oblíbené barvě – ani letos tomu nebude jinak. Záležet si dávají i na obalu – každý náramek je uložen do plátěného pytlíku vyrobeného speciálně k této příležitosti s verši Máchova Máje.

Pokud si vaše milá nepotrpí na šperky, jistě ocení svěží jarní parfém Pink Iris. Je to parfém, který je vyroben pouze z přírodních složek. Oproti jiným parfémům značky Abel se však lehce liší tím, že cílí na sílu ženskosti a snaží se ji podtrhnout. Zpočátku vám lehce polechtá nos sečuánský pepř, vaše smysly osvěží bazalka a pak už se jen budete moci utápět v moderním mixu kosatce, jasmínu, vanilky a malinového listu. Veškeré rostliny byly vypěstovány a sklizeny ve Francii. Nejvýraznější složkou parfému je kosatcové máslo, které se získává z kořenů rostliny a suší se po dobu 5 let.

Navíc koupí parfému Pink Iris přispějete 1 % z ceny na Plastic Soup Foundation – nizozemskou nadaci, jejímž cílem je boj proti plastovému odpadu v mořích a oceánech.

Jinak samozřejmě nic nezkazíte ani romantickým pobytem. K tomu je ideální třeba takový Hotel Akademie Hrubá Voda, který se nachází v malebném a romantickém prostředí nedaleko Olomouce. Přímo pod okny vám bude hučet říčka Bystřice, zajít si můžete na wellness a garantujeme vám, že prožijete dokonalý gurmánský zážitek umocněný ochotným a velmi milým personálem.

Pokud si relax budete chtít ještě více užít, nenechte si ujít masáže pod taktovkou Adama Krajčoviče, který vám vhodnou masáž nejen doporučí, ale vše kolem ní vám i vysvětlí a poradí s prevencí. Třešničkou na dortu je, že používá veganskou Vinoble Cosmetics, která z vaší pleti dokonale dostane všechny toxiny a škodlivé látky. Zkrátka vám garantujeme dokonalý zážitek.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články