Valentýn se blíží: Jak si užít svátek zamilovaných se vším všudy?

Co jíst na svátek svatého Valentýna?
Zdroj: Profimedia

Už příští víkend budou lidé po celém světe slavit svátek lásky. Na svatého Valentýna většinou vyměknou i ti největší odpůrci romantiky a své drahé polovičce nějaký ten dárek věnují. Pokud se chcete inspirovat, co letos frčí, abyste nešlápli vedle, pak přinášíme ty nejžhavější trendy z oblasti kosmetiky, zdraví i zážitků.

Speciální projekt
Speciální projekt 07. 02. 2020 11:20

Vůně nabitá emocemi

yves rocher

Příroda je pro Yves Rocher obrovskou inspirací, při tvorbě vůní tomu není jinak. Výsledkem jsou autentické parfémové vody, které vznikly s důrazem na kvalitu, zodpovědnost i staletími prověřené francouzské know-how parfemářské profese. Nechte se okouzlit vůní Autour de MINUIT, která přináší emoce prvního rande pod hvězdnou noční oblohou.

Romantika i adrenalin v jednom

www.pilotemnazkousku.cz

Pokud vaše drahá polovička dává přednost dobrodružství a romantice, je ideální volbou tichá vzduchoplavba v koši horkovzdušného balónu. Startovat můžete z našich lokalit a obdivovat tak krásy Pálavy, Karlštejnu, nebo Konopiště. Případně můžete zvolit privátní let balónem pro dvě nebo čtyři osoby a startovat z místa vaší volby. Kam se poletí, o tom už rozhodne příroda, protože balón si pluje, kam fouká vítr. Pohledy na krajinu pomalu se sunoucí pod vámi za naprostého ticha, to je zážitek na celý život.

Krásná v každém věku

Acitive forem

Doplněk stravy ActiveFem brzdí proces stárnutí a dodává pleti mladistvý vzhled. Jde o nový, přírodní způsob, jakým lze postupovat proti procesu stárnutí. ActiveFem je zcela unikátní produkt sestavený hned ze třinácti přírodních aktivních látek. Aktivní složky působí v hlubších vrstvách kůže, dodávají jí elasticitu, a tím redukují vrásky.

Vyrazte za kulturou

GASK.cz

Výstava pořádaná k 50. výročí úmrtí Jiřího Trnky je skvělou volbou, kam na svatého Valentýna vyrazit. Skládá se ze dvou částí. V první představuje obsáhlou tvorbu Jiřího Trnky a ve druhé Zahradu v podobě multimediální instalace. První část mapuje hlavní tvůrčí oblasti, jimiž se Trnka během svého života věnoval, a v nichž dosáhl proslulosti doma i v zahraničí: tedy oblast malířství, ilustrace, sochařství, loutkářství a animovaného filmu. Druhá část multimediální instalace Zahrada respektuje předlohu Jiřího Trnky, ale s vědomím, že by pouhé mechanické vizuální přenesení postav knihy do výstavního prostoru neuspokojilo současnou mladou generaci dětí.  Autoři proto domýšlejí jeho představu pomocí moderních technologií a rozvíjejí příběh hlavních aktérů tak, aby v plné šíři vynikla výtvarná a literární kvalita předlohy. Důraz je kladen na interaktivitu a atraktivitu při využití množství animací a audiovizuálních efektů.

Darujte dokonalou pleť

Foreo

Darujte dokonalou pleť díky LUNA mini 3 - dosud největší inovace FOREO s jedinečnými funkcemi včetně 30vteřinového režimu „Glow Boost“ a funkce „Find My LUNA“. Tento miniaturní ale zároveň velmi účinný kartáček ovládaný aplikací je ideální pro čištění pleti na cestách. Jedná se o vylepšenou variantu nejprodávanějšího produktu FOREO všech dob - LUNA mini 2. Obě varianty LUNA odstraní z pleti až 99,5% nečistot, olejů a potu pro dosažení svěží a zářivé pleti právě včas pro dnešní speciální den.

Zůstaňte svěží a pikantní

Dior

Toaletní voda Miss Dior Rose N'Roses je charakteristická explozí květin, jež neztrácí svou sílu ani charakteristický životní elán. Tuto vlastnost zajišťuje zvýšený důraz na pižmové tóny. Žádný bavlněný komfort, žádná tlumená atmosféra. Miss Dior Rose N'Roses ví, jak zařídit, abyste byla svěží a pikantní. Pižmový základ zvýrazňuje květinové noty a umožňuje jim zářit. Na valentýnský večer tedy jasná volba!

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články