Den matek: Čím udělat nejdůležitější ženě v životě radost?

Den matek: Čím udělat nejdůležitější ženě v životě radost?
Zdroj: Pixabay

V neděli přichází opět po roce Den matek, je tedy nejvyšší čas vybrat ten správný dárek, který udělá nejdůležitější ženě ve vašem životě radost. Protože, pokud si někdo zaslouží rozmazlovat, jsou to právě naše maminky!

Speciální projekt
Speciální projekt 06. 05. 2021 11:00

Letos vychází Den matek na neděli 9. května, nezapomeňte tedy sehnat dárek do pátku, abyste pak neostrouhali. Vzhledem k zavřeným obchodům, tudíž obtížnému shánění trendů, které by jí mohly udělat radost, vám přinášíme tipy na takové dárky, se kterými zabodujete u každé ženy. Stačí se inspirovat!

Ledové potěšení

Albert

Slunečné teplé dny začínají stále přibývat a co je nejlepší k osvěžení? Zmrzlina Hein Pinta Italiaans lískový ořech, kterou seženete v Albertu. Darujte mamince toto luxusní lahodné mražené pokušení s oříškovou příchutí. Ohromí vás svou lehkostí a jemnou krémovou chutí oříšků.

Srdíčko z lásky

Svět minerálů

Stylové náramky na červené šňůrce se srdcem z hematitu dojmou každou maminku. Vzhledem k tomu, že je náramek elegantní a velmi pěkný, bude se na její ruce pěkně vyjímat. Hematit navíc zabraňuje vstupu negativní energie do aury, zlepšuje paměť a zvyšuje sebevědomí. Když ho maminka bude pravidelně nosit, bude si připadat vyrovnaná a vše bude lépe zvládat.

Omlazující krém proti vráskám

Notino

Pokud maminku trápí výrazné vrásky a má pocit, že její pleť ztrácí svou pevnost a objem, ať vyzkouší omlazující hydratační krém proti vráskám Essential FX Acyl-Glutathione. Tento hydratační přípravek je doslova naplněn výživnými látkami. Jeho bohatá sametová textura pleť hloubkově hydratuje, snadno se vstřebává a nezanechává mastný nebo lepivý film. Účinné látky acyl-glutathion a směs vitamínů F zajišťují posílení a hydrataci, udržují živiny uvnitř pokožky a zabraňují účinku vnějších škodlivých vlivů. Pleť působí vypnutá, pevná, pozvednutá a hladká. Tento krém dodá optimální výživu suché a napjaté pleti. Viditelně zmírňuje případné rýhy a vrásky. Minimalizuje výskyt pleťových nedokonalostí, a navíc dodá pleti krásný jas. Směs vitamínů F, která je tvořena z oleje z konopných, chia a makadamových semínek obnovuje plnost pokožky a vytváří zdravý zářivý vzhled pomocí intenzivní hydratace a posílení hydratační bariéry.

Domácí lázeňský zážitek

Foreo

Na počest výjimečného vztahu mezi námi a našimi maminkami představila švédská beauty-tech značka FOREO kampaň ke Dni matek nesoucí název „Time Flies, Love Stays – Forever!“, která umožňuje dcerám a synům po celém světě na jedné platformě sdílet svou vzájemnou lásku. Oplaťte své mamince celoživotní péči přístrojem UFO 2. Tento inteligentní sonický přístroj je ideální investicí do péče, zlepší vstřebávání jejího oblíbeného krému hluboko do pokožky, ale navíc její pleti dopřeje příjemný domácí lázeňský zážitek.

Vychytávka do kuchyně

Lauben

Silný a multifunkční mixér Lauben Stick Blender 800WT má motor o výkonu 800 W a titanovou čepel, která si poradí s tvrdou zeleninou, oříšky a zvládne bez problémů i drcení ledu. Pyšní se 6 rychlostmi a několika nástavci, se kterými vytvoříte opravdu téměř cokoli, na co máte chuť. Od krémových polévek a omáček až po dokonale vláčnou bramborovou kaši.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články