Stylové vychytávky: Jarní novinky, které prostě musíte mít

Stylové vychytávky: Jarní novinky, které prostě musíte mít
Zdroj: Pixabay

Jaro je tu a s ním i ty nejlepší vychytávky, které vám chceme představit. Ať už se jedná o elektroniku, kosmetiku či doplňky stravy, tyhle věcičky prostě musíte mít.

Speciální projekt
Speciální projekt 07. 05. 2020 17:00

Už jste slyšeli o jarních novinkách, které hýbou světem? Přinášíme vám tipy na ty nejlepší elektronické vychytávky, přípravky na hubnutí či kosmetiku. Všechny tyto produkty patří mezi trendy letošní sezóny, byla by tedy škoda je nemít!

Přípravky pro citlivou pleť

www.perriconemd.cz

Luxusní značka pleťové kosmetiky Perricone MD přináší řešení pro jemnou a citlivou pleť. Jde o hypoalergenní řadu bez parfemace, která dodá vaší pokožce potřebnou hydrataci. Dokáže ji zklidnit a zbavit začervenání nebo podráždění. K dispozici máte jemný čistící gel, hydratační krém na obličej i speciální krém na oční okolí.

Přírodní hubnutí

Medicinka.cz

Potřebujete zhubnout nějaké to kilo, ale nechcete do sebe cpát žádnou chemii? Pak pro vás máme řešení! Bylinný spalovač tuků LINIER extra strong je obzvláště vhodný pro noční hubnutí. Jde o doplněk stravy pro redukci tělesné hmotnosti, který obsahuje extrakty z chilli, pepře a skořice. Přípravek je bohatý na antioxidanty. Může také pozitivně ovlivnit vitalitu, detoxikaci, vyprazdňování a cholesterol.

Bezpečí na prvním místě

Adlo

Pokud se chcete doma cítit v bezpečí, potřebujete svůj domov chránit kvalitními bezpečnostními dveřmi. V Adlo vás rádi provedou procesem výběru a osobně poradí, jaké dveře budou pro vás ty pravé. Můžete přijít na prodejnu, domluvit si schůzku u vás doma nebo poslat nezávaznou poptávku online.

Ideální dárek pro ideálního studenta

Lenovo

V době pandemie se pro mnohé stala domácí lavice nebo kancelář bodem ve středu vesmíru. Je tedy důležité mít takové místo pohodlné a prostorné, nikdy nevíte, kdy se k tomuto způsobu výuky zase budou muset vaše děti vrátit. K tomu vám pomůže tenký tablet Lenovo Tab P11 s operačním systémem Android, 2K displejem a zvukem Dolby®, který je perfektní pro práci i prvotřídní zábavu. Pokud potřebujete zvýšit produktivitu, pořiďte si k tabletu klávesnici a pero Lenovo Precision Pen 2, se kterým si můžete zapisovat poznámky nebo popustit uzdu kreativitě.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články