Mariana Prachařová modelkou v Paříži: Co se teď bude nosit ve světě vlasových trendů?

Influencerka Mariana Prachařová v Paříži při focení nové vlasové kolekce Soulmates kadeřníka Honzy Kořínka.
Zdroj: Petr Kozlík
Influencerka Mariana Prachařová v Paříži při focení nové vlasové kolekce Soulmates kadeřníka Honzy Kořínka.Influencerka Mariana Prachařová v Paříži při focení nové vlasové kolekce Soulmates kadeřníka Honzy Kořínka.Influencerka Mariana Prachařová v Paříži při focení nové vlasové kolekce Soulmates kadeřníka Honzy Kořínka.Influencerka Mariana Prachařová v Paříži při focení nové vlasové kolekce Soulmates kadeřníka Honzy Kořínka.+ 6 fotek+ 7 fotek

Mariana Prachařová si opět vyzkoušela roli modelky, tentokrát přímo ve městě módy – v Paříži. A to při vzniku nové kolekce účesů pro jejího dvorního kadeřníka Honzu Kořínka. Zajímá vás, jaké jsou současné vlasové trendy nebo jste spíše zvědaví na neuvěřitelné proměny blonďaté influencerky?

Petra Járková
Petra Járková 30. 10. 2019 08:00

Kadeřník Honza Kořínek představuje svou další kolekci fashion účesů. Nese název soulmates neboli „spřízněné duše“. Vznikla ve spolupráci s influencerkou, zpěvačkou a herečkou Marianou Prachařovou. Fotit se letělo do města módy – do Paříže.

„Paříž je město, které pracovně navštěvuji několikrát ročně a miluju jeho atmosféru. A tak když jsme přemýšleli, kam do zahraničí na focení, volba byla jasná. Měli jsme to v hlavě už dlouho,“ říká Honza Kořínek. Ten na Marianě vytvořil hned několik zajímavých looků. Od hladkých vlasů, jednoduchých stylingů až po extravagantní účesy.

Velká neznámá

„Do Paříže jsem se těšila, už jsem tam párkrát byla, ale nikdy by mě nenapadlo, že tam pojedu fotit. To fakt ne,“ říká o této příležitosti Mariana Prachařová, pro kterou bylo celé focení velkou neznámou.

„Fashion focení je trochu jiná disciplína, protože ne pokaždé jsou to účesy nositelné, často to bývají velmi výrazné stylingy,“ vysvětluje Honza a dodává, že je rád, že se podařilo ukázat, kolik zajímavých vzhledů se dá vytvořit na jedné jediné ženě.

„Trochu jsem tušila, co mě čeká, ale realita byla pak jiná. Vlastně jsem zjistila, že se docela stydím a bylo pro mě hodně náročné fotit přímo v ulicích takového města, jako je Paříž. Naštěstí v našem super týmu to šlo zvládnout. Přiznám se ale, že kdyby nás pojila jen spolupráce na Instagramu, tak bych to asi nezvládla a nabídku odmítla,“ vzpomíná Mariana Prachařová.

Spřízněné duše

Utažené copánky v kombinaci s líčením působí velmi extravagantně, stejně tak i velmi objemný look v messy vzhledu. V kolekci soulmates najdete i ale jednoduchý wet look nebo dva jednoduché drdoly ve tvaru „bananů“.

„Všechny ty účesy se mi líbily, říkala jsem si, jaký je Honza kouzelník, protože mě nikdy nenapadlo, že by něco takového šlo z mých vlasů vytvořit.“

Slovy chvály nešetří ani kadeřník. „S Marianou spolupracujeme téměř dva roky – za tu dobu jsme se už dost poznali a společný výlet spojený s focením účesů jsme už nějaký čas plánovali. A to, že se nám podařilo vytvořit tak skvělou fashion kolekci, dokazuje jen to, že je nám spolu dobře, že nás spolupráce baví, že je to pro nás radost, že si důvěřujeme a tvoříme krásné věci,“ uzavírá kadeřník Honza Kořínek.

NA TRENDY ÚČESY V PODÁNÍ MARIANY PRACHAŘOVÉ SE PODÍVEJTE DO GALERIE:

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články