Přirozenost na sociálních sítích: Jak vypadá Krainová, Prachařová nebo Rolins po ránu?

Agáta občas vypadá jako holčička. Zhýralou rebelku, kterou byla, by v ní hádal málokdo.
Zdroj: Instagram.com
Agáta občas vypadá jako holčička. Zhýralou rebelku, kterou byla, by v ní hádal málokdo.Agáta vypadá odpočinutěji a svěžeji než před pár měsíci. Nově nabytá svoboda jí svědčí.Agáta často navštěvuje svou matku v Izraeli, kde tráví čas u moře. Líčení je tak zbytečnou přítěží.Simona Krainová používá při výletování s rodinou make-up minimálně. Je ráda, že si její pleť odpočine.+ 8 fotek+ 9 fotek

Instagram. Svět iluzí a dokonalých lidí, kteří mají dokonalé děti, životy i známosti. Každý výlet je ten nejlepší, dovolená nejluxusnější a to všechno samozřejmě zabaleno do BIO pozlátka. Jak je to ale doopravdy? Jak vypadají české krásky bez make-upu a proč se nebojí ukázat veřejnosti?

Petra Járková
Petra Járková 16. 09. 2019 08:00

Aplikace měnící vzhled

Většina modelek, moderátorek, influencerek i hereček prožene svou fotku nějakou aplikací, která jim v lepším případě vyhladí vrásky a odstraní kruhy pod očima a v tom horším změní obličej k nepoznání, předtím, než ji umístí na sociální síť.

Realita je jiná

Potom máte bohužel šok, když tyhle krásky potkáte v reálném životě. Většinou byste dotyčnou hvězdu ani nepoznali a když ano, hádali byste jí o pěkných pár let víc než na té dnešní fotce na Instagramu.

Krásky bez make-upu

Výjimka ale potvrzuje pravidlo a existují i takové ženy, které bez make-upu vypadají snad ještě lépe než s ním a hlavně se nebojí na sociálních sítích ukázat svou pravou tvář. Mezi ty největší kočky, na které věk nemá snad žádný vliv a jejich obličej žádný make-up nepotřebuje, patří určitě modelka Simona Krainová, která svými přirozenými fotkami z dovolené uchvacuje každou chvíli. Často se nenalíčená na Instagramu objevuje i moderátorka Agáta Prachařová. Ta od té doby, co pravidelně navštěvuje matku v Izraeli, nedá na přirozené fotky ze surfařských vln dopustit.

Odhalení po ránu

Tím rozhodně neříkáme, že na Instagramu nepoužívají filtry a aplikace na úpravu vzhledu, ale celkem pravidelně to kompenzují normálními rodinnými fotkami z výletů, kde je nanalíčené rozhodně nepotkáte. Některé se nebojí vyfotit ani ráno v posteli po probuzení, což chce už notnou dávku respektu. Nejedna z nás by to neudělala, a to nemusí být ani slavná.

Ukažte realitu

Instagram by vlastně měl být takovou sondou do běžného života celebrit, proto by se měly osmělit a ukázat fanouškům, jak vypadá realita. Přece je každému jasné, že i ty nejkrásnější modelky mohou vypadat jako každá holka po flašce vodky a že ta vždy dokonale upravená herečka má z rýmy červený nos stejně jako vy.

PODÍVEJTE SE NA ČESKÉ KRÁSKY, KTERÉ SE NEBÁLY UKÁZAT NENALÍČENOU TVÁŘ NA SOCIÁLNÍCH SÍTÍCH:

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články