Beyonce zraje do krásy: Jak šel čas s účesy této hvězdné zpěvačky

Beyoncé vyhrála 22 cen Grammy a získala 63 nominací, což se nikdy nepovedlo žádné jiné umělkyni. Je nejvíce oceňovanou umělkyní v historii MTV Video Music Awards s 24 cenami.
Zdroj: Instagram
V roce 2003 vydala své první sólové album Dangerously in Love. Díky této desce, která se stala pátou nejprodávanější roku 2003, vyhrála prvních pět cen Grammy jako sólová zpěvačka.Díky hitům „Crazy in Love“ a „Baby Boy“ se umístila na vrcholu žebříčku Billboard Hot 100. Po zakončení spolupráce se skupinou Destiny’s Child, vydala v roce 2006 své druhé studiové album B’Day.Za účinkování v adaptaci muzikálu Dreamgirls (2006) získala 2 nominace na cenách Zlatý glóbus. Beyoncé na desce představila své alter ego - Sasha Fierce. Deska získala šest cen Grammy mj. v kategorii Píseň roku za "Single Ladies (Put a Ring on It)". V roce 2010 si zpěvačka udělala pracovní pauzu a čerpala inspiraci pro nové album. To vyšlo v roce 2011 a je pojmenované po nejoblíbenější číslici Beyoncé - 4.+ 3 fotky+ 4 fotky

Dnes slaví 38. narozeniny Beyoncé Knowles. Narodila v Texasu do rodiny manažera a kadeřnice. A právě v matčině salonu propadla kouzlu proměn účesů, jimiž dokáže mnohdy i pořádně šokovat.

Petra Járková
Petra Járková 04. 09. 2019 08:00

Beyoncé Knowles se v dětství účastnila mnoha pěveckých a tanečních soutěží. V devadesátých letech se proslavila jako členka skupiny Destiny’s Child a v roce 2003 odstartovala svou sólovou dráhu úspěšným albem Dangerously in Love. Její hvězda začala stoupat – sbírala jednu cenu za druhou včetně Grammy. Jejím životním partnerem je rapper Jay-Z, s nímž má dceru Blue Ivy a dvojčata Sira a Rumi.

Královna účesů

Jedna z nejtalentovanějších interpretek 21. století ale svět nefascinuje jen svými pěveckými výkony - Queen Bey je také módní ikonou, podle níž se fanoušci nejen odívají, ale i mění účesy.

Nejvýraznější změna image

Asi nejvýraznější změnu image zpěvačka podstoupila během turné The Mrs. Carter Show. Tehdy zveřejnila snímek, na němž pózovala v ultrakrátkém sestřihu, který vzbudil rozporuplné reakce.

Šmrncovní bob

Mnohem lepší ohlas sklidila poté, co jí vlasy dorostly. Celkem dlouhou dobu tak nosila šmrncovní bob, kterým se nechalo inspirovat mnoho dalších celebrit.

Extravagance

Beyoncé se nebojí ani extravagantnějších kreací, mezi které patří i dlouhé afro copánky sahající až po zadek nebo řada retro účesů, jež nosí s oblibou i v poslední době.

NA BEYONCÉ A JEJÍ ÚČESY SE PODÍVEJTE DO GALERIE:

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články