Která je lepší zpěvačka? Sestra Beyoncé Solange vydává nové album

Solange vydává nové album
Zdroj: Instagram
Beyonce a Solange jako teenagerkySolange je krásná ženai přes svůj talent bude jen sestrou slavnější BeyonceSestry zpěvačky+ 6 fotek+ 7 fotek

Držitelka Ceny Grammy, zpěvačka a skladatelka Solange Knowles právě dnes vydává své nové studiové album When I Get Home. Album prozkoumává originalitu, ptá se na otázky, jak si neseme evoluci s sebou, nebo kolik toho v průběhu historie odkládáme.

Petra Járková
Petra Járková 08. 03. 2019 16:00

Zpěvačka Solange Knowles se vrací do Third Ward Houston, aby si na tyto otázky odpověděla. Album, které si celé napsala, zprodukovala a nazpívala, vyšlo před pár dny bez jakéhokoliv předchozího upozornění na všech digitálních platformách.

K natáčení alba si Solange pozvala spousty zajímavých hostů: Tyler, The Creator, Chassol, Playboi Carti, Standing on the Corner, Panda Bear, Devin the Dude, The-Dream a další.

Tato deska reprezentuje další fázi vývoje zpěvačky na její umělecké cestě. V rámci vydání alba A Seat at the Table v roce 2016 Solange vystupovala jako umělkyně v rámci show v Guggenheimově muzeu a v Chinati Foundation v Texasu. Také měla svoji video art instalaci v londýnském muzeu Tate Modern a v Hammer Muzeu v Los Angeles.

To také vedlo k sérii vyprodaných koncertních turné na legendárních místech po celém světě, včetně Radio City Music Hall, the Kennedy Center a Sydney Opera House.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články