Hokejový bůh dnes slaví 47. narozeniny: Jak šel čas s legendárními účesy Jaromíra Jágra

Jaromír Jágr je nejlepší český hokejista.
Zdroj: archiv Extra
Jarda se už mnoho let věnuje charitě.Jaromír Jágr je nejlepší český hokejista.Jaromír Jágr v konverzaci s Václavem Havlem a Billem Clintonem.Jágrovo nezapomenutelné háro.+ 12 fotek+ 13 fotek

Náš nejslavnější hokejista dnes slaví 47. narozeniny. Je s podivem, v jaké formě se Jágr ve svém věku nachází, i když i jeho samozřejmě nějaký ten zdravotní problém občas postihne. Zda s ním oslaví narozeniny i Veronika Kopřivová, můžeme jen hádat, proslýchá se totiž, že už s legendárním hokejistou nějaký ten pátek není. Pojďme dnes na počest Jardových narozenin zavzpomínat na jeho legendární účesy, které inspirovaly davy.

Petra Járková
Petra Járková 15. 02. 2019 08:00

Jestli si nějaký účes zaslouží vstoupit do Síně slávy, tak je to určitě ten, který nosil Jaromír Jágr. Populární střih 80. a 90. let měl na temeni krátce sestříhané vlasy, vzadu zůstávaly dlouhé. V Česku tento střih nejvíc proslavil právě Jágr, a tak se tomuto účesu neřekne jinak než „na Jágra“.

Jeden z nejlepších hokejových hráčů na světě momentálně žije v Kladně, kde hraje i hokej. Svůj proslulý sestřih už Jágr nenosí. Naposledy si nechal dokonce narůst vousy a sám svůj vzhled označil jako styl pornoherce z NDR.

Pro mnoho fanoušků už ale navždy zůstane zapsán zmiňovaným účesem.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články