Jako Marge Simpsonová: Ty nejvyšší účesy, které se nosily v 80. letech

Kamarádky s hvězdnými účesy.
Zdroj: Vintag.es
Kamarádky s hvězdnými účesy.Nezdravé vlasy na vás koukaly ze všech stran.Páreček k pohledání.Tohle se opravdu nosilo po celém světě.+ 8 fotek+ 9 fotek

Pokud chcete být odvážní, máte chuť riskovat a ukázat kreativitu, vsaďte na účesy osmdesátek. Netvrdíme, že se jednalo o nějaké esteticky dokonalé zázraky, ale na hlavách žen jste mohli vidět takové kreace, ze kterých oči přecházely. Jedno bylo však pro všechny stejné - čím vyšší, tím lepší!

Barbara Lorenzová
Barbara Lorenzová 04. 01. 2019 13:06

Všechno je možné - to bylo motto divokých 80. let, a to ať v módě, tak v účesech, líčení, nebo třeba v hudbě

Účesy 80. let byly objemné, hozené na stranu a přední vlasy byly většinou kratší než vlasy vzadu. Také krepaté vlny byly pro toto období velkým hitem. 

Ve stylu "hlava snese cokoliv" se nosilo háro až do nebe. Inspiraci v něm jistě našla i Marge Simpsonová, jejíž vlasy dost osmdesátky připomínají. Razilo se prostě heslo - čím vyšší, tím lepší! 

Vlasy se také česaly z každé strany jinak, nad čelem trčely vysoko vyčesané kohouty, vrabčí hnízdo bylo také trendy a  korunovaly obrovské ofiny.

Nebojte, ani pánové nepřišli zkrátka, jejich střihy nepostrádaly velkou dávku fantazie. Nejvíce  bylo v kurzu háro až na záda, natupírované vlasy na temeni a výjimkou nebyla ani hravá ofinka.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články