Mistrovství světa v hokeji je v plném proudu: Jarda Jágr už bohužel chybí, vzpomínky na jeho legendární účes však zůstávají

Jágrova hříva.
Zdroj: Facebook
Jarda se už mnoho let věnuje charitě.Jaromír Jágr je nejlepší český hokejista.Jaromír Jágr v konverzaci s Václavem Havlem a Billem Clintonem.Jágrovo nezapomenutelné háro.+ 12 fotek+ 13 fotek

Jestli si nějaký účes zaslouží vstoupit do Síně slávy, tak je to určitě ten, který nosil dlouhá léta Jaromír Jágr. Populární střih 90. let se vyznačoval tím, že jste měli na temeni krátce sestříhané vlasy a vzadu zůstávaly dlouhé. Prostě vás zdobila jakási "deka". V Česku tento střih nejvíc proslavil právě Jágr, a tak se mu dodnes neřekne jinak než „na Jágra“.

Petra Járková
Petra Járková 21. 05. 2019 18:00

Největší ikona českého hokeje Jaromír Jágr už se letos dívá na zápasy českých hokejistů na mistrovství světa v Bratislavě jen v televizi. Ve své dlouhé kariéře toho ale dokázal tolik jako málokdo. S trochou nadsázky se dá říct, že bez hokeje a žen jako by Jágr ani nebyl.

Hned po Václavu Havlovi a spolu s fotbalistou Petrem Čechem je Jaromír Jágr nejznámějším Čechem na světě. Pro proslavení naší středoevropské kotliny toho udělal opravdu mnoho, o tom nelze diskutovat.

Je nutno ale připomenout, že kromě geniálního hokejového umu proslavil naši vlast i legendárním účesem, kterému se hned začalo říkat "na Jágra". Díkybohu Jarda časem dospěl a od šílené "deky na hlavě" upustil.

Pojďte se však podívat na jeho nejlepší fotky z tohoto nevkusného retro období.

Slovníček generace Z je plný zkratek: Etický hacker vysvětluje, co znamená THX, OFC nebo QR

Slovníček generace Z je plný zkratek: Etický hacker vysvětluje, co znamená THX, OFC nebo QR

Související články

Další články