Módní trendsetteři: Barevní moderátoři televizních pořadů, kteří udávali styl

Sjetá Tereza bavila miliony teenagerů po celém Česku.
Zdroj: Čsfd
Lenka Hornová a PRÁSK.Lenka uváděla první bulvární magazín na TV Nova.Zpěvačka Hana Zagorová se svým manželem připravovali žertíky svým kolegům ze showbyznysu.Sourozenci Gondíkovi si užili svých pět minut slávy v Go-Go šou.+ 8 fotek+ 9 fotek

Tohle nám nikdy nikdo z paměti nevymaže. Šílené módní kreace, kterými nás obluzovali televizní moderátoři celé devadesátky. Ještě teď máme mžitky před očima, když si vzpomeneme na Poulíčka v Kolotoči, Trávníčka v DO-RE-MI nebo Pergnerovou v ESU. Bylo to opravdu módní peklo!

Barbara Lorenzová
Barbara Lorenzová 25. 02. 2019 08:00

Lenka Hornová – Prásk

Publicistický pořad, který mapoval životy slavných, moderovala mimo jiné i Lenka Hornová. Ta si libovala v krátkých šatičkách a sukních, které při rozhovoru s hostem často odkrývaly značnou část jejích dlouhých nohou. Nebála se ani holého pupíku v kožené červené soupravě.

Hana Zagorová – Hogo Fogo

Se svým partnerem Štefanem Margitou moderovali dlouhou dobu zábavný pořad Hogo Fogo, do kterého si zvali hosty z řad svých přátel, na něž předtím ušili nějakou boudu. Hanička písnička se na vysílání často ustrojila, jako by šla minimálně na galavečer vyhlášení ankety Českých slavíků.

Markéta Mayerová a Slávek Boura –Rande

Tato vtipná tehdy ještě manželská dvojice se opravdu skvěle doplňovala. Při vysílání oblíbené televizní seznamky Rande jsme je vídali ve vskutku originálních modelech. Fantazii se meze nekladly ani maskérům při vytváření Markétiných vlasových kreací, které mnohdy připomínaly srst psího plemene komondor. Barevné vestičky, platformy, hipísácké halenky – to byla dvojice Markéta Mayerová a Slávek Boura.

Adéla a Dalibor Gondíkovi – Go-Go šou

Přesně na přelomu tisíciletí uváděla tato sourozenecká dvojice oblíbený televizní pořad Go-Go šou. V rámci večera se sourozenci dost často převlékali za někoho jiného. V úvodu pořadu však nechyběly ani pro tehdejší dobu typické večerní šaty, doplněné oblíbenými účesy à la mokrý efekt, Dalibor zase zářil v pestrých košilích, které byly vždy barevně sladěné s Adélinými šaty.

Tereza Pergnerová – Eso

Tereza moderovala hudební hitparádu Eso od roku 1994 a svými modely skvěle vystihovala tehdejší styl, který mezi mladými frčel. Široké kalhoty, boty na platformě, volné barevné košile, džínové lacláče, náramky – to k Tereze Pergnerové a Esu zkrátka patřilo.

Sabina Laurinová a Pavel Trávníček – DO-RE-MI

Sympatická dvojice moderovala tento soutěžní pořad amatérských zpěváků od roku 1998. V té době byla Sabina Laurinová opravdu pěkná žena s perfektní postavou, a tak jsme měli možnost často vidět její odhalené nožky v minisukních nebo holý pupík v krátkých tílkách. Pavel Trávníček éterickou vílu doplňoval poněkud usedlejšími modely v podobě džín, trička a nepostradatelného koženého pásku.

Pavel Poulíček – Kolotoč

Tento pohledný moderátor je dnes spojován především se Sportovními novinami na Nově, ale také projevil své showmanské vlohy při moderování oblíbeného zábavného pořadu Kolotoč. Tam se na něm kostyméři vyřádili hlavně v podobě barevných sak a bláznivých kravat.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články