V čem chodí celebrity běhat: Inspirujte se jejich stylem

Díky komedii Ženy v běhu začala běhat nejedna herečka.
Zdroj: Čsfd
Lenka Vacvalová má běžeckou módu v malíčku.Lenka běhá za každého počasí.Ty výhledy pak stojí za to.Alicia Keys si ráda zaběhá značkově oblečená.+ 9 fotek+ 10 fotek

Běhání patří na jaře k jednomu z nejoblíbenějších sportů. Můžete běhat sami nebo s kamarády, což je velké plus pro ty, co se nemohou ke cvičení dokopat bez povzbuzení. Při tomto přirozeném pohybu rozhýbete celé tělo, vyčistíte si hlavu a samozřejmě spálíte nějaké ty kalorie. Co si ale na běh obléct, abyste byli trendy jako celebrity, které propadly běhání?

Petra Járková
Petra Járková 09. 04. 2019 12:00

Důraz klaďte na boty

Při běhání se váha celého těla přenáší na chodidla, proto je velmi důležitý výběr správné běžecké obuvi. Každá obuv je určena na něco jiného a mnoho lidí to ignoruje. Pro běžce jsou nejvhodnější běžecké boty, které jsou navrženy tak, aby tlumily nárazy chodidla o povrch a tím šetřily vaše klouby.

Stylové i praktické oblečení zároveň

Mezi běžci je stále populárnější přiléhavé oblečení, které skvěle vypadá, nebrání při pohybu a nezpůsobuje žádné tření navíc. Ženy většinou oblékají běžecké legíny a pro pány jsou k dispozici také kalhoty na běhání. Obě možnosti nabízejí střihy, které padnou každému, a hlavně vysokou funkčnost použitých materiálů.

Vsaďte na funkční triko

Důležité je nezanedbat ani další oblečení určené pro běh, zejména funkční trika, která jsou vyrobena z moderních materiálů, které dobře odvádějí pot.

Kdo z celebrit běhá a vypadá u toho skvěle?

Například manželka britského prince Williama Kate Middleton je sice oddaná zdravé stravě, ale miluje i běh, stejně jako zpěvačka a dvojnásobná maminka Alicia Keys. Také modelka Heidi Klum už mnohokrát přiznala, že postavu nemá zadarmo. Ráda běhá a chodí posilovat s kamarády.

Z českých krásek můžeme jmenovat třeba nejkrásnější ženu světa Taťánu Gregor nebo modelku a blogerku Jitku Nováčkovou. Na běh ale nedá dopustit ani herečka Lenka Vacvalová a ze starších ročníků třeba Zlata Adamovská.

Jak to některým dámám při sportu sluší, se můžete podívat v naší fotogalerii.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články