Festivalové trendy účesy: Jak být hvězdou letních akcí?

Udělejte si s kamarádkami krásné léto
Zdroj: Profimedia
Letní účesy přesně pro vás.Letní festivalové účesy pro kamarádky.Barbora Mottlová bude na letošních festivalech za hvězduI na festivalech můžete vypadat dokonale+ 6 fotek+ 7 fotek

Léto se blíží a první festivaly otvírají své brány. Pokud chcete být kočka i na tam, rozhodně nepodceňujte svůj festivalový look a inspirujte se našimi tipy, jak se stát královnou léta.

Petra Járková
Petra Járková 27. 05. 2019 16:00

Kadeřník Honza Kořínek je odborník na slovo vzatý, proto jsme ho požádali, zda by nám neřekl, co bude v létě trendy za účesy, ale také jaký styl se hodí pro festivalovou sezónu.

Honza neváhal a povolal do zbraně modelku, herečku a zpěvačku Barboru Mottlovou, která si v jeho Hair studiu nechala na hlavě vytvořit ty největší vlasové hity pro následující měsíce.

„Léto a festivaly vždy přejí různým stylingům do copů nebo twistů. Snažil jsem se ukázat varianty náročnější, ale i takové, ze kterých si naše klientky budou moci vzít inspiraci a učešou si je samy,“ popisuje svou práci Honza Kořínek.

Takže královny fesťáků rozhodně nešlápnou vedle, pokud budou kombinovat různé druhy copů a copánků do jednoho účesu. Zařadit je můžou samozřejmě i do své denní rutiny, stejně jako používání doplňků, různých šátků, ale třeba i piercingů do vlasů.

„Myslete na to, že nic není zakázáno, ba naopak, vše je povoleno. Nebojte se ukázat i odvážnější účesy, ale stále myslete na jedno. Je důležité mít krásné a především zdravé vlasy – to je ta naše pokora. Tady to vše začíná a také končí. Musíme o vlasy pečovat a ony nás pak budou skvěle zdobit,“ uzavírá Honza Kořínek.

Takže dámy, do toho! Copy podtrhnou vaši ženskost , budete se cítit jako bohyně. A co je nejvíc sexy? Spokojená žena s dokonalými vlasy! Nebojte se kombinovaných kreací, barevných šátků a doplňků. Rozhodně máte v kreativitě a zaplétání od Honzy pro toto léto zelenou!

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články